У Кривому Розі на площі Захисників України пройшла всеукраїнська акція «Хвилина мовчання»

У Кривому Розі на площі Захисників України пройшла всеукраїнська акція «Хвилина мовчання»

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні зранку, 24 серпня, на площі Захисників України (до декомунізації – площа Визволення) у Центрально-Міському районі Кривого Рогу пройшла всеукраїнська акція «Хвилина мовчання».

Про це повідомляє журналістка «Першого Криворізького» з місця події.

Читайте також: Імена криворізьких Героїв російсько-української війни, увічнених на «Кубах пам`яті»

Десятки небайдужих криворіжців зібралися, аби вшанувати пам'ять загиблих Героїв.

О 08:55 містяни стали вздовж кільця площі Захисників України з плакатами «9-00!», «Зупинись. Вшануй», «Вони стояли за тебе, постій за них», «Українці! Зупиніться на хвилину», «Пам’ятаймо!».

О 9:00, в загальнонаціональну хвилину мовчання, водії автівок та громадського транспорту, а також перехожі зупинилися, аби вшанувати память Героїв.

«Ми вважаємо, що це мало бути у Кривому Розі вже давно. Вирішили розпочати саме сьогодні, в День Незалежності України. Сподіваємось що, наша місцева влада це підхопить, можливо долучаться люди, і це вже буде на постійній основі. Бо мета — щоб це було кожного дня», — поділилася учасниця акції.

Як ми писали раніше, така акція у Кривому Розі проходить вже не вперше. 22 серпня на 44 кварталі провели флешмоб національної хвилини мовчання.

Зазначимо, що це вже 7 флешмоб національної хвилини мовчання у різних районах міста, який проводить ГО «Сталева Гвардія Кривий Ріг» разом з небайдужими містянами.

Перший флешмоб відбувся 6 серпня, другий — 9 серпня, третій — 12 серпня, четвертий — 14 серпня, п'ятий — 16 серпня, шостий — 20 серпня.

хвилина мовчання


хвилина мовчання


хвилина мовчання

Щоб дізнатись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Первого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну