У Кривому Розі на мікрорайоні Зарічному провели флешмоб національної хвилини мовчання

У Кривому Розі на мікрорайоні Зарічному провели флешмоб національної хвилини мовчання

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 16 серпня, о 09:00 у Покровському районі Кривого Рогу відбувся 5 флешмоб національної хвилини мовчання.

Про це повідомляють журналісти «Першого Криворізького» з місця події.

Організатори зупинили на хвилину рух на пішохідному переході в районі ТЦ «Дивоцвіт» на мікрорайоні Зарічний. На колонці лунала хвилина мовчання, а потім Гімн України. Дехто з водіїв та пасажирів вийшли з машин, а деякі з пішоходів зупинилися, щоб віддати шану полеглим Героям та загиблим цивільним людям.

До флешмобу долучилися криворіжці з різних куточків міста, які вже приймали участь у ньому, а також ті, які перший раз прийшли. Останні кажуть, що дізналися про такий захід від знайомих та вирішили долучитися, адже важливо вшановувати пам'ять усіх загиблих внаслідок війни РФ проти України. Учасники акції сподіваються, що надалі мешканці міста ставитимуться до хвилини мовчання з більшою відповідальністю.

Серед присутніх на флешмобі можна побачити рідних загиблих Героїв та тих, хто зараз захищають Україну, дітей та небайдужих криворіжців.

«Я хочу, щоб всі люди, навіть якщо вони в машинах чи в атобусах виходили на дорогу, щоб вшанувати наших захисників Маріуполя, які загинули», — каже Кіра, одна з дітей, які беруть участь у флешмобі.

Наступний флешмоб планують зробити у понеділок 19 серпня на Даманському.

Це вже 5 флешмоб національної хвилини мовчання у різних районах міста, який проводить ГО «Сталева Гвардія Кривий Ріг» разом з небайдужими містянами. Перший флешмоб відбувся 6 серпня, другий — 9 серпня, третій — 12 серпня, четвертий — 14 серпня.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну