Важливо

Криворізька міська рада відреагувала на петицію щодо Теплоцентралі

Криворізька міська рада відреагувала на петицію щодо Теплоцентралі

Фото: Перший Криворізький (ілюстрація)

На сесії Криворізької міської ради депутати підтримали петицію про стан сфери теплопостачання міста, яка за день набрала 1000 необхідних для розгляду підписів.

Про це йдеться на сайті Криворізької міської ради.

Нагадаємо, що під час проведення сесії біля виконкому Криворізької міської ради пройшла акція на підтримку петиції щодо опалення.

Також криворожанка Світлана Остапчук, авторка попереднього звернення до міськради, створила ще одну петицію на сайті Кабміну щодо ситуації з опаленням у Кривому Розі.

На сайті міськради повідомляють, що Криворізька міська рада прийняла Звернення до Прем`єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням втрутитися у ситуацію навколо забезпечення міста опаленням від «Криворізької теплоцентралі».

«Криворізька теплоцентраль» має обігрівати половину Кривого Рогу, але фактично опалювальний сезон 2023-2024 років зірвано, незважаючи на доповіді керівництва підприємства восени про повну готовність», — йдеться у повідомленні.

Прем`єр-міністра України просять сприяти поновленню ефективного управління цим підприємством, ухваленню та фінансуванню реальної інвестиційної програми. Інакше наступний опалювальний сезон може не розпочатися.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну