Важливо

1000 голосів набрала петиція про стан сфери теплопостачання Кривого Рогу

1000 голосів набрала петиція про стан сфери теплопостачання Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький (ілюстрація)

Вчора, 20 лютого, у Кривому Розі зареєстрували петицію про стан сфери теплопостачання міста, а також програму розвитку у цій сфері. Документ набрав 1000 необхідних голосів за день.

Про це йдеться на сайті Криворізької міської ради в розділі петицій.

Депутати міської ради Кривого Рогу мають розглянути дану петицію на сесії.

петиція про опалення у Кривому Розі

«Ні сидіти в холоді, ні платити за обігрів атмосфери ми не будемо. Ми, пересічні мешканці міста, споживачі комунальних послуг, стурбовані вже тим, почнеться наступний опалювальний сезон чи не почнеться взагалі. Адже ми не бачимо, щоб наша міська влада вживала якихось дієвих заходів, аби модернізувати міську систему теплозабезпечення», — викладено у документі.

У петиції йдеться, що опалювальний сезон 2023-2024 років, що як начебто ще триває, став для криворіжців справжнім іспитом на виживання.

«Через постійні пориви на мережах і неполадки на котельнях мешканці багатоповерхівок потерпають через часті і тривалі перерви у централізованому постачанні теплової енергії на території обслуговування АТ «Криворізька теплоцентраль». Хоча недалеко від неї пішло і КПТМ «Криворіжтепломережа», — повідомляє авторка.

У петиції пропонують:
  • негайно розробити і затвердити міську Програму розвитку у сфері теплопостачання, забезпечивши попереднє широке громадське обговорення цієї Програми; обов’язково передбачивши заходи по забезпеченню захисту прав та інтересів споживачів;
  • негайно розробити та приступити до реалізації схеми теплопостачання міста на основі оптимального поєднання централізованих та автономних систем теплопостачання.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну