Омолодження здорових дерев та ігнорування сухих: криворіжці скаржаться на знищення зелених насаджень

Омолодження здорових дерев та ігнорування сухих: криворіжці скаржаться на знищення зелених насаджень

Фото: Перший Криворізький

У Металургійному районі Кривого Рогу по вулиці Віталія Матусевича почалися роботи з обрізки дерев. Але на думку місцевих мешканців, підрядки зрізають гілки здорових дерев.

Зазначимо, що омолодження дерев дуже важливо, але тільки тоді, коли це роблять правильно. А хаотична та непрофесійна обрізка гілок дерев може призвести до загибелі багатьох рослин.

Місцеві розповіли журналістам нашої редакції, що це дерева після хаотичної обрізки планують спиляти. Але чи планують на їх місці посадити нові дерева невідомо.

Також криворіжці повідомили, що працівники комунального підприємства «Сансервіс» вже не перший день обрізають здорові дерева по центральній вулиці, а ось дійсну сухі та небезпечні дерева на придомовій території ігнорують.



Раніше редакція нашого сайту писала, що екоактивісти громадської організації «Досить труїти Кривий Ріг» та криворізькі біологи пропонують містянам долучатися до боротьби за дерева та повідомляти міську раду, Державну екологічну інспекцію та поліцію про порушення правил омолодження дерев.

Також редакція готова висвітлити позицію комунального підприємства, працівники якого здійснюють обрізку дерев по вулиці Віталія Матусевича.


Посилання скопійовано в буфер обміну