П`яний житель Дніпропетровщини пошкодив авто поліції й погрожував сокирою

П`яний житель Дніпропетровщини пошкодив авто поліції й погрожував сокирою

Фото: Нацполіція

Правоохоронці Синельниківщини повідомили про підозру 36-річному чоловікові, який у стані сп’яніння погрожував сокирою та пошкодив службову автівку поліції.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

29 серпня близько 11:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць селища Письменне чоловік поводиться агресивно й погрожує електромонтерам.

Правоохоронці прибули за викликом та встановили правопорушника. Ним виявився 36-річний раніше судимий місцевий житель.

Як з’ясувалося, зловмисник заборгував за електроенергію й, за відповідним приписом, співробітники електромереж приїхали її відключати. Однак, чоловіку це не сподобалось.

Коли підозрюваний побачив правоохоронців, то ще більше розлютився. Він кинув камінь у службовий автомобіль поліції, пошкодивши скло та двері автівки. Потім взяв до рук сокиру й погрожував нею поліцейським.

Правоохоронці затримали чоловіка та повідомили йому про підозру за частиною 1 статті 296 (хуліганство) та частиною 1 статі 345 (погроза щодо працівника правоохоронного органу, тобто, погроза вбивством щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що у Кривому Розі поліція затримала підозрювану, яка через сварку завдала ножового поранення 26-річному чоловіку, який був у неї в гостях. Їй загрожує від 5 до 8 років за ґратами.

Посилання скопійовано в буфер обміну