Що на цьому тижні подивитися у кіно криворіжцям

Що на цьому тижні подивитися у кіно криворіжцям

Фото: Перший Криворізький

Комедія, драма, трилер, анімація, екшн, пригоди. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно Кривого Рогу на вихідних.

Не говори зі злом. Трилер. 16+


Нова моторошну історію від Blumhouse і продюсерів таких трилерів, як «Пастка», «Чорний телефон» та «Людина-невидимка»!

Американська родина вирушає у розкішний заміський маєток до британської сім’ї, з якою вони подружилися під час відпустки. Проте вони навіть не підозрюють, що зовсім скоро відпочинок мрії перетвориться на справжній кошмар.

В прокаті з 12 до 25 вересня.

Квитки коштують від 150 гривень.



Види милосердя. Комедія, драма. 16+


Майбутній кіноальманах режисера Йоргоса Лантімоса, який написав сценарій спільно з Ефтіміс Філіпу.

Головні ролі в ньому відіграли Емма Стоун, Джессі Племонс, Уіллем Дефо, Маргарет Куоллі, Хонг Чау, Джо Елвін, Мамуду Аті та Хантер Шефер.

В прокаті з 12 до 18 вересня.

Квитки коштують від 150 гривень.

Моя химерна сімейка. Анімація, пригоди, сімейний. 0+


На порозі свого тринадцятиріччя Бетті Флад стоїть перед вибором: бути людиною та нормальною, як відчайдушно хоче її мати Анеска або неймовірно дивакуватою, як решта її родини. Коли Бетті дізнається правду про свою магічну спадщину, вона зрозуміє, що звичайне, дивне, чарівне та музичне – усе це частина... бути Бетті Флад.

В прокаті з 12 до 18 вересня.

Квитки коштують від 140 гривень.



Гра кілера. Бойовик, комедія, пригоди, екшн, трилер. 16+


Джо Флад – один з найкращих найманих вбивць у світі. Смертельно хворий, він вирішує піти з розмахом і назначає рекордну суму за власну голову. Коли кілери вже вирушили на полювання, Джо дізнається, що його діагноз був безглуздою помилкою. Але хто тепер йому повірить? Щоб врятувати власне життя та життя коханої, Джо має дати відсіч найнебезпечнішим «колегам».

В прокаті з 12 до 18 вересня.

Квитки коштують від 150 гривень.



Талановитий містер Пес. Пригоди, сімейний. 0+


Десятирічна Енні й Пес випадково зустрічаються в парку і одразу щиро переймаються симпатією одне до одного. Пес стає частиною великої родини, яка знаходиться на порозі фінансової кризи. Вони з дівчинкою мають докласти спільних зусиль та врятувати родинну ферму. Друзі вирушають в неймовірну подорож, яка приведе їх з маленького австралійського містечка до Світового чемпіонату собак у Лондоні. Під час змагання Енні та Рант повинні подолати численні перешкоди як на трасі, так і поза нею, та довести, що з рішучістю та любов'ю можливо все.

В прокаті з 14 вересня до 2 жовтня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Jung Kook: І am still. Концерт. 12+


«Я просто йду за власним компасом».

Jung Kook з BTS, поп-виконавець 21-го сторіччя, здобув світову славу з дебютним сольним синглом «Seven (feat. Latto)» у липні 2023 року. Досягнувши безпрецедентного успіху, Jung Kook став першим азійським соло-виконавцем, який очолив чарти Billboard HOT 100, Global 200іGlobal 200 Excl. US. Усі його сингли «Seven» ,«3D (feat. Jack Harlow)» і «Standing Next to You» потрапили в топ-10 Billboard HOT 100, завдяки чому він став єдиним сольним виконавцем у жанрі K-pop, якому це вдалося. Його альбом «GOLDEN» також став історичним, бо залишався в рейтингу Billboard 200 протягом 24 тижнів поспіль. Через ексклюзивні, раніше не демонстровані інтерв’ю та зйомки за лаштунками поруч із енергійними концертними виступами цей новий фільм показує восьмимісячну подорож Jung Kook, його непохитну відданість і внутрішнє зростання.

Приєднайтеся до Jung Kook, який розповість про свій неймовірний шлях до слави і зворушливі моменти з ARMY по всьому світу у фільмі «Jung Kook: І am still»

В прокаті з 18 до 29 вересня.

Квитки коштують від 300 гривень.


Окрім того, в прокаті є й фільми, які виходили раніше: Бітлджюс Бітлджюс, Пригоди Панди у Африці, Конотопська відьма, Нікчемний Я 4, Дедпул і Росомаха, Чужий: Ромул.

Посилання скопійовано в буфер обміну