Що на цьому тижні у прокаті в кіно Кривого Рогу

Що на цьому тижні у прокаті в кіно Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Трилери, жахи, фентезі, кримінал, екшн, фантастика, комедія. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно Кривого Рогу.

Конотопська відьма. Жахи, трилер. 18+


Прадавня відьма з Конотопу, закохавшись у звичайного хлопця, давно зреклася своїх відьомських сил, але після того, як із початком війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого, вирішує помститися, повертає свої сили і обрушує жахливі та криваві кари на голови та інші частини тіл убивць її нареченого.

В прокаті з 22 до 28 серпня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Кліпни двічі. Кримінал, трилер. 18+


Мільярдер у сфері технологій Слейтер Кінґ (Ченнінґ Татум) знайомиться з офіціанткою Фрідою (Наомі Акі) на своєму благодійному заході. Між ними пролітає іскра, і він запрошує Фріду скласти компанію йому та його друзям у подорожі до власного приватного острова. Це справжній рай: бурхливі ночі змішуються із сонячними днями, і всі чудово проводять час. Ніхто не хоче, щоб ця відпустка закінчувалася. Однак коли навколо трапляються дивні речі, Фріда починає сумніватися у своїй реальності. З цим місцем щось не так. Їй доведеться розкрити правду, якщо вона хоче вижити після цієї вечірки.

В прокаті з 22 до 28 серпня.

Квитки коштують від 150 гривень.

Ворон. Трилер, екшн, фентезі. 18+


Нова екранізація культового коміксу Джеймса О’Барра. Ерік Дрейвен (Білл Скашгорд) застряг між світами живих та мертвих. Душу Еріка тепер веде Ворон - містичний птах, що повертає тих, хто прагне помсти за себе та за своїх коханих. Його жорстокість не має меж та вселяє справжній страх в тих, хто завинив перед ним.

В прокаті з 22 серпня до 4 вересня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Чужий: Ромул. Жахи, фантастика, трилер. 18+


Науково-фантастичний трилер повертає феноменально успішну франшизу «Чужий» до її початків. Під час розчищення занедбаної космічної станції група молодих космічних колонізаторів зіштовхується з найстрашнішою формою життя у Всесвіті.

В прокаті з 15 до 28 серпня.

Квитки коштують
від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну