Цього літа у заміському таборі оздоровилися понад тисяча дітей військовослужбовців

Цього літа у заміському таборі оздоровилися понад тисяча дітей військовослужбовців

Фото: Управління преси та внутрішньої політики Криворізької міськради

Літній сезон у заміському таборі підійшов до кінця. Цього літа за 5 змін оздоровили 1016 дітей з родин військовослужбовців, а також загиблих, полонених та зниклих безвісти Захисників України.

Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політики Криворізької міськради.

Протягом минулого літа оздоровили 802 дитини.

Виховну та розважальну діяльність у заміському таборі організували за спеціальною програмою. 5 змін мали свою унікальну тематику:
  • «Ми – активні»;
  • «Ми – спортивні»;
  • «Ми – творчі»;
  • «Ми – патріоти»;
  • «Ми – креативні».
У кожну зміну з хлопцями та дівчатами працювала фахова команда психологів за Міжнародною програмою «Діти та війна: навчання технік зцілення». Усі діти були забезпечені п’ятиразовим харчуванням та проживали у комфортних номерах.

Керівник оздоровчого табору, Олег Крошка розповів, що більшу частину дня в таборі віддали спортивним змаганням, водним процедурам, прогулянкам, розважальним програмам з головною вимогою до всіх - «час без гаджетів».

Колектив вихователів складається з кращих педагогів закладів загальної середньої освіти. Це 35 людей, з яких 10 — студенти.

Крім того, для майже 11 тисяч дітей у Кривому Розі протягом літа створили можливість відвідувати літні пришкільні, спортивні, навчально-ігрові та інші майданчики. Всього для відпочинку та дозвілля дітей протягом літа у місті організували понад 200 майданчиків.

Наразі триває шоста зміна роботи майданчиків — при закладах освіти відпочинуть ще близько 600 школярів. Пришкільні майданчики відкриті там, де створено та облаштовано укриття.

Читайте також: У Кривому Розі будують три «підземні школи».

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну