Криворіжці скаржаться на смітник, який знаходиться майже на береговій лінії

Криворіжці скаржаться на смітник, який знаходиться майже на береговій лінії

Фото: Перший Криворізький

Через сильний вітер сміття з баків потрапляє в річку, а запах відходів заважає мешканцям прилеглих будинків у Центрально-Міському районі Кривого Рогу. Про таку проблему редакції «Першого Криворізького» повідомили мешканці будинку за адресою вулиця Свято-Миколаївська, 15.

Сміттєві баки, які знаходяться на балансі криворізького ТОВ «Екоспецтранс», розташовані близько біля річки Саксагань. Також біля баків часто утворюється звалище зі сміття, яке також потрапляє в річку.



За словами місцевих, через те що сміттєві баки не на балансі ОСББ, вони не можуть вплинути на їх переміщення та навіть відремонтувати дорогу, тому що спецтехніка для вивозу сміття компанії «Екоспецтранс» псуватиме покриття прибудинкової дороги.

Редакція «Першого Криворізького» публікує звернення місцевих мешканців для привернення уваги відповідних структур до проблеми з місцем розташуванням смітника та розгляду його переміщення ближче до дороги. Також журналісти нашого сайту звернулась з інформаційним запитом до компанії «Екоспецтранс» та райвиконкому Центрально-міського району. Як тільки з'явиться відповідь — редакція повідомить окремо.

Понад 4 мільйони гривень планують витратити чиновники на проєктно-вишукувальні роботи сміттєпереробного комплексу в Кривому Розі


Посилання скопійовано в буфер обміну