У Криворізькій музичній школі працює «Арт-лабораторія» для дітей ВПО

У Криворізькій музичній школі працює «Арт-лабораторія» для дітей ВПО

Фото: Перший Криворізький

У криворізькій музичній школі №13 за підтримки громадської організації громадської організації «4.5.0. Кривий Ріг» діє проєкт «Арт-лабораторія», який розрахований для дітей ВПО віком від 4 до 10 років. Для дітей проводять майстер-класи з декоративно-прикладного та музичного мистецтва.

Про це повідомляє управління преси та внутрішньої політики Криворізької міськради.

Музична школа №13 активно займається з внутрішньо перемішеними особами, які проживають у Саксаганському районі. Зокрема для дітей ВПО у закладі та в районних закладах освіти проводяться вистави та мистецькі майстер-класи.

Катерина Кулакевич, керівник проєкту громадської організації «4.5.0. Кривий Ріг» сказала:
«Проєкт «Арт-лабораторія» розпочався ще у лютому 2024 року. Це – серія майстер-класів, націлених на психологічне розвантаження дітей, їх адаптацію під час війни. Ми, в рамках проєкту, знайомимо дітей з нашими мистецькими заходами. За грантові кошти (United Help Ukraine) придбані необхідні матеріали. Дізнатися та зареєструватися на майстер-класи батьки можуть на нашій сторінці у Фейсбук. Так, 4 травня у музичній школі №14 проведемо майстер-клас з ліплення. Плануємо також заходи у Центрально-Міському районі».

Тетяна Гопкало, директор музичної школи №13, сказала:
«У музичній школі навчається 309 учнів. Для безпечного навчання наших дітей, коштом міського бюджету облаштували укриття. Виконані сантехнічні, електричні, вентиляційні, роботи та внутрішнє оздоблення. Найпростіше укриття розраховано на 50 осіб. Також, працює Пункт незламності.»
Нагадаємо, у Кривому Розі готують заміський табір для оздоровлення дітей.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну