У Кривому Розі відкрили арт-простір для ветеранів та їхніх родин

У Кривому Розі відкрили арт-простір для ветеранів та їхніх родин

Фото: Криворізька міська рада

У криворізькому палаці культури відкрили арт-простір «Мистецтво нескорених» для військових, ветеранів та членів їхніх родин, де вони зможуть займатися малюванням.

Про це йдеться на офіційному вебсайті Криворізької міської ради.

Новий арт-простір знаходиться в Палаці культури «Саксагань» за адресою Героїв-підпільників, 54а.

Створення нового арт-простору є продовженням реалізації «Політики Героїв» по підтримці військовослужбовців, ветеранів та їхніх родин. В рамках цієї програми надається ряд послуг, включаючи психологічну підтримку, можливість безкоштовного відвідування занять з плавання та інших видів спорту, а також навчання танцям та IT-технологіям. Тепер учасники також мають можливість займатися малюванням та отримувати арт-терапію.

Художник Рамін Будда, який проводить зайняття в арт-просторі сказав:
«Так як я - художник, я завжди бачу в малюванні терапевтичну складову. Тому, коли був такий запит щоб допомагати вийти з психологічної кризи, так як я цим займаюся давно, і не просто малюю, а займаюся ще й терапією та медитацією, відмовлятися було б не гарно. Як можу, допомогу людям.»

Зайняття будуть проводити щосуботи. Для зручності в арт-просторі створено і дитячий простір, в якому діти можуть гратися за займатися коли батьки малюють та спілкуються з психологами та арт-терапевтами.

Записатися на заняття малюванням та танцями учасники бойових дій та члени їх родин можуть за телефоном +38 (098) 605 20 25.
Бажаючі займатися оздоровчим плаванням, можуть звернутися до Центру «Я-Ветеран» (Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1).

Раніше ми писали про те, що для ветеранів і ветеранок лікування у стаціонарі безкоштовно за Програмою медичних гарантій.

Посилання скопійовано в буфер обміну