Куди піти на вихідних криворіжцям: афіша

Куди піти на вихідних криворіжцям: афіша

Фото: Перший Криворізький

На вихідних, 13 та 14 січня, криворіжці зможуть відвідати кінотеатр, побувати на виставці або у театрі. Ми підготували афішу кіно, театру та іншого дозвілля для вас.

Театр

У неділю, 14 січня, у Криворізькому Академічному театрі драми та музичної комедії ім.Тараса Шевченка показуватимуть виставу «Як Теренька жениха вибирала».

У виставі йдеться про таку собі Тереньку — красуню, співунку і танцюристку. Вона гордовита і надто вередлива. Усім женихам відмовляла. Вирішила її мати будь-що засватати. А за свата обрала бика Василька. Хто ж зрештою стане
нареченим? Дізнаєтеся, завітавши на виставу до театру.

Також, 14 січня, ви зможете подивитися музичну комедію «Сорочинський ярмарок». Ця українська вистава, занурює у світ народних пісень, танців, надзвичайних пригод і містики.

Ви за лічені секунди опинитеся у самісінькому центрі галасливого і колоритного дійства і стежитимете за долями головних героїв, які вміють кохати, дружити, співчувати, бути щирими й жити з відкритим серцем.

Кіно

13 та 14 грудня у кінотеатрі Мультиплекс та Олімп транслюють такі фільми: «Феррарі», «Аквамен і загублене королівство», «Вонка». А також мультфільм «Переліт». Час та ціну дивіться на нашому сайті у розділі релакс або на сайті кінотеатру Мультиплекс та Олімп.

Концерти

14 січня відбудеться джазовий концерт. Знайомі мелодії, атмосфера зустрічі старих друзів, музиканти-віртуози, це все на вас чекає уже у цю неділю.

Інше дозвілля
А на вихідних мешканці Кривого Рогу все ще можуть піти на виставку ляльок-мотанок Марини Палій.

Час роботи виставки та інші подробиці дивіться на нашому сайті.

Посилання скопійовано в буфер обміну