Як прикрасити ялинку на Новий рік 2024, щоб Дракон приніс удачу у ваш дім

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2024, щоб Дракон приніс удачу у ваш дім

Фото: Перший Криворізький

Головний атрибут Нового року — це, звісно ж, ялинка. Вважається, що що красивішою буде ялинка, то щасливішим рік, але, крім усього, вона має сподобатися новому господареві року — Зеленому Дерев'яному Дракону. «Перший Криворізький» підготував поради, як цього року прикрашати ялинку, які кольори та іграшки використовувати.

Для початку варто вибрати для ялинки правильне місце. Наприклад, для того, щоб залучити в будинок гроші — варто поставити дерево в лівому дальньому кутку. Баланс в любові принесе ялинка, поставлена в правому кутку кімнати. А ось міцне здоров'я можна отримати, якщо поставити ялинку по центру, там, де накопичуються всі життєві сили.

Дракон — це символ імператорської влади. Він обожнює все яскраве, помітне, з елементами розкоші, шику і яскравих соковитих відтінків. Тому прикраси для ялинки 2024 року мають відображати імператорську велич, а іграшки слід обирати "багатих" відтінків.

Як прикрашати ялинку 2024 — головні кольори року:

  • насичений зелений та його відтінки;
  • червоний та його відтінки;
  • золотий;
  • фіолетовий;
  • пурпурний.
Поєднання червоного та золотого кольорів – це справжній тренд цього сезону. Якщо раніше не пробували таке поєднання, то рік Зеленого Дерев'яного Дракона ідеальний час, щоб спробувати цю комбінацію.

Відтінки зеленого найкраще виглядають на білий або сріблястий ялинці, що надає декору ще більше чарівності. Доповнити можна срібними чи золотими елементами.

Золота ялинка не тільки сподобається Дракону, а й, за переказами, може залучити до вашого будинку фінансовий добробут. Використовуйте різні розміри та види золотих іграшок — як блискучі, так і матові. Додайте блискучі гірлянди та святкову мішуру для більшої різноманітності.

Прикраса ялинки у фіолетових тонах надає їй загадковості та таємничості. Фіолетовий та пурпуровий завжди вважалися королівськими квітами, тому ялинка, прикрашена таким чином, обов'язково приверне увагу Дракона.

Помаранчеві іграшки також можуть стати хорошим вибором у 2024 році. Цей яскравий колір асоціюється із сонцем, радістю життя та традиційними новорічними мандаринами, що, безумовно, сподобається Дракону. Додайте помаранчеві кулі та фігурки золотистими стрічками та великими квітами, щоб створити розкішний декор.

Крім того, вітається все природне, екологічне та рукотворне. Це можуть бути зроблені своїми руками гірлянди, ялинкові іграшки, подарунки. Крім стандартних кульок та іграшок, ялинку можна прикрасити своїми руками – сушеними шматочками апельсина та паличками кориці, які символізують зимові зігріваючі напої та смаколики.

Чим більше натурального дерева та зелені, тим краще. У кімнатах мають бути живі рослини, а на столі — салати та овочі.

Фігурки та зображення дракона теж однозначно сподобаються символу року.

Якщо є можливість, можна додати в прикрасу інтер'єру малахіт та інші зелені камінці. Або використовувати такі відтінки.

Раніше ми розповідали про те, як обрати якісну та безпечну новорічну гірлянду.


Посилання скопійовано в буфер обміну