На концерті криворізького гурту “Роялькіт” збирали кошти для ЗСУ

На концерті криворізького гурту “Роялькіт” збирали кошти для ЗСУ

Фото: Перший Криворізький

1 жовтня у Кривому Розі відбувся концерт, присвячений кільком подіям: дню захисників та захисниць України, дню музики та 10-річному ювілею гурту "Роялькіт". Всі кошти, зібрані під час заходу, підуть на fpv-дрони для підрозділу, в якому служить фронтмен гурту Роман Гаман.

Про це повідомляє журналістка «Першого Криворізького».

Концерт проходив на подвір’ї майбутнього реабілітаційного центру для військових та цивільних, що розташоване у Центрально-Міському районі міста. Центр створює ГО "Об'єднання відповідальних громадян".

Гурт майже 2 роки не виступав повним складом через повномасштабну війну та інші обставини. На концерт прийшли десятки криворіжців. Лідер гурту Роман отримав поранення на фронті, але збирає кошти для побратимів, поки проходить реабілітацію.

Солістка гурту, Настя чекає тата — він зник безвісти на фронті пів року тому. Ще один музикант — теж на фронті.

“Музика — це щось магічне, це — медитація, коли вона звучить, вона змінює навколо себе все і всіх, тому в міжнародний день музики хочеться всіх привітати. Музика примушувала вас плакати і сміятись, сумувати за кимось і радіти”, — сказав Роман Гаман.
На концерті гурт виконував нові та вже відомі, улюблені багатьма криворіжцями, пісні. Також розігрували мерч гурту: шеврони, футболки та прапор, підписаний музикантами.

“Дуже радію з того, що "Роялькіт" знову виступають, що Роман поправляється після поранення, дуже переживали за нього. Я з родиною відвідую концерти гурту протягом кількох років, намагаємось не пропускати їх виступи в нашому місті. Приємно було чути окрім старих улюблених пісень нові, це чудово, що хлопці працюють над новим матеріалом”, — говорить відвідувачка концерту Наталя Кузнєцова.


Повний фоторепортаж дивіться за посиланням



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"


Фото: Тадеуш Бабеуш

Посилання скопійовано в буфер обміну