У Кривому Розі монтують трубопровід для перекачування води

У Кривому Розі монтують трубопровід для перекачування води

Фото: Перший Криворізький

Комунальне підприємство "Кривбасводоканал" оголосило закупівлю послуги монтажу трубопроводу подачі (перекачування) води.

Інформацію про це розміщено на сайті держзакупівель prozorro.

У зв’язку з критичною ситуацією з забезпечення питною водою населення міста Кривий Ріг, яка склалася внаслідок терористичного акту РФ – підриву Каховської ГЕС, близько 70% мешканців м. Кривий Ріг (орієнтовно 500 тисяч) опинились на межі гуманітарної катастрофи, оскільки забезпечення питною водою цього відсотка населення міста здійснювалось із Каховського водосховища, зруйнованого внаслідок підриву Каховської ГЕС.

Аби не допустити кризову ситуацію, КП “Кривбасводоканал” зобов'язано в найкоротші терміни модернізувати систему водопостачання, яка дозволить збільшити обсяг централізованого водопостачання для часткового покриття потреби питної води криворіжців. Для розв'язання цієї проблеми Кривбасводоканал залучив до монтажу трубопроводу дочірнє підприємство "Криворіжагробуд" приватного акціонерного товариства "Криворіжгазбуд".Вартість робіт, який виконає "Криворіжагробуд" становить 2 516 422,67 гривні.

Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, цьогоріч "Криворіжагробуд" отримало замовлень від Кривбасводоканалу на суму 22 520 423 гривень.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"


Посилання скопійовано в буфер обміну