Криворіжці збирали кошти на ЗСУ на фестивалі «Бомбідарій 2.0»

Криворіжці збирали кошти на ЗСУ на фестивалі «Бомбідарій 2.0»

Фото: Перший Криворізький

20 травня у Кривому Розі відбувся фестиваль «Бомбідарій 2.0», у якому взяли участь діджеї з Кривого Рогу, Дніпра, Києва, Сєверодонецька, криворізькі поетки, митці й мисткині. На виставці-ярмарку було представлено авторські картини, колажі, листівки, стікери, прикраси з бісеру та епоксидної смоли, в'язані іграшки, ковані сувеніри, крафтові смаколики, вироби з кераміки, свічки та мило ручної роботи.

Минулорічний міні-фест «Бомбідарій» був першою нашою подією після 24 лютого — тоді ми вирішили провести цей захід, аби в безпечному просторі дати людям можливість емоційно перезавантажитися, а також аби зібрати кошти для волонтерських ініціатив наших друзів”, — говорить Ірина Божко, засновниця мистецького об’єднання Poroda.

«Бомбідарій 2.0» — двадцятий захід Poroda за час повномасштабної війни, цього разу фестиваль відбувся на території Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів №1.

Музична і поетична частина програми проходила в укритті, а ярмарок — на подвір’ї навчального закладу.

Також на фестивалі був аукціон, де охочі придбали фірмову футболку фестивалю та димові шашки, які виготовляють волонтери з Ukrainian Bike Family.

“Більша частина «виторгу» з ярмаркової частини йде на потреби ЗСУ, як і прибуток з продажу квитків. Про те, на які саме збори передаються кошти, ми відзвітуємо у своїх соцмережах, щойно підіб'ємо підсумки події”, — каже Ірина Божко.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну