Прес-реліз

Рік спротиву у Криворізькому районі: руйнування і відновлення

Рік спротиву у Криворізькому районі: руйнування і відновлення

Фото: Євген Ситниченко

Минає рік відтоді, як український народ, у тому числі увесь Криворізький район, став на захист своєї свободи і права жити як хочеться, робити, що хочеться, за правилами незалежної, суверенної країни.

Майже рік, як російські окупаційні війська на чолі з жорстоким і безпринципним керівництвом країни-агресора почали по метру знищувати мирне життя українців. Протягом року вони знищували культуру, освіту, будинки, парки і все, що пов'язано з цивілізованим, комфортним життям.

Криворізький район від перших війни днів зі звичайного регіону, який жив спокійним, спланованим життям, перетворився на нездоланний бар'єр на шляху ворога. Не дивлячись на понад пів року обстрілів, руйнувань і терору, десятків поранених і загиблих, район вистояв і зараз потроху починає відновлюватись і повертається до тихого життя

На превеликий жаль, війна триває, але і життя продовжується. Щодня ми повинні прокидатися з думкою, що наші захисники і захисниці роблять все можливе, щоб ми були захищені, тому ми на місцях повинні робити все можливе для того, аби відновити громади, повернути спокійне життя місцевим.

Це важка праця, але ми все зробимо для спільної перемоги, — розказує начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.
В Криворізькому районі згадують, як минув цей рік спротиву для громад і мешканців.


Посилання скопійовано в буфер обміну