Криворізькі посадовці отримали відзнаки від головнокомандувача ЗСУ

Криворізькі посадовці отримали відзнаки від головнокомандувача ЗСУ

Фото: Криворізька РДА

Криворізькі посадовці отримали візднаку "За сприяння війську" Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного та відзнаку Міністерства Оборони України за підписом Міністра оборони України Олексія Резнікова.

Про це розповів голова Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко у Телеграм.

"Надзвичайно велика честь отримати відзнаку Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного та відзнаку Міністерства Оборони України за підписом Міністра оборони України Олексія Резнікова. Не тільки честь, але й важливе нагадування про те, що ми все робимо правильно, що всі зусилля, які ми спрямовуємо на допомогу і підтримку наших захисників і захисниць України, - вагомі", — сказав він.
За словами Ситниченка, окрім нього відзнаки отримали депутат Криворізької міської ради Олександр Фастовець та народний депутат України Юрій Корявченков. Усі вони отримали відзнаки із рук Командувача оперативно-стратегічного угруповання військ, бригадного генерала Олександра Тарнавського.

"Стояти на захисті нашої держави, підтримувати і допомагати нашим захисникам і захисницям, оберігати спокій мешканців і мешканок Криворізького району - це наша робота. Але такі високі відзнаки додають сил і натхнення," — зауважив Ситниченко.










Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну