Що можна подивитися у кінотеатрах Кривого Рогу

Що можна подивитися у кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Редакція "Першого Криворізького" зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах міста.

1. “Чорний Адам” 16+. Жанр: фантастика, екшн.

Минуло майже 5000 років відтоді, як стародавні боги зробили Чорного Адама (Двейн Джонсон) всемогутнім. І відразу ж запроторили до в’язниці. Проте він звільниться зі своєї земної гробниці і покаже сучасному світові власну унікальну форму правосуддя.

Фантастичний бойовик «Чорний Адам» став одинадцятим фільмом у розширеному кіновсесвіті DC. Цього разу Адам постав як герой, що прагне очистити своє ім’я від лихої слави.

Квитки коштують від 90 до 110 гривень.

2. "Після. Довго і щасливо" 16+. Жанр: драма, мелодрама.

Кохання Тесси та Хардіна — незаперечне, і з кожним новим випробуванням їх зв’язок ставав все міцнішим, а пристрасть — все сильнішою. Ось тільки Хардін ніяк не може заспокоїти своїх демонів, тоді як Тесса вже не та наївна дівчина, чий світ він перевернув з ніг на голову.

Вона відчуває, що у вічних спробах врятувати Хардіна може втратити саму себе. Вона хоче жити, а не виживати. А чого хоче він? Чи чекає їх казку щасливий фінал, або ж «довго і щасливо» — це не для Тесси та Хардіна?

Квиток коштує 110 гривень.

3. "Квиток до раю" 12+. Жанр: пригоди, комедія, романтика.

Колись Девід (Джордж Клуні) та Джорджія (Джулія Робертс) щасливо жили разом, об’єднані любов’ю один до одного та донькою Лілі. Але після п’яти років шлюбу любов пройшла, залишивши лише ворожість. Шляхи Девіда та Джорджії розійшлися.

Через 19 років вони знову зустрічаються під час отримання Лілі диплому юриста, а також щоб провести дочку та її подругу Рен у подорож на Балі. Проте там Лілі закохується у місцевого хлопця Геде і навіть вирішує вийти за нього заміж. Тому Девід та Джорджія екстрено разом вилітають на Балі, щоб зірвати весілля і не дозволити Лілі проміняти кар’єру юриста на повне сумнівних перспектив життя в іншому кінці світу.

Квитки коштують від 90 до 120 гривень.

4. "Чорна пантера: Ваканда назавжди" 12+. Жанр: драма, фантастика, екнш.

Фільм розповідає історію королеви Рамонди, Шурі, М'Баку, Окоє і загону Дора Міладже. Після смерті Т’Чалли вони борються, щоб захистити свою націю від втручання наддержав. Та поки жителі Ваканди прагнуть розпочати життя з чистого аркуша, герої мусять об’єднатися і прокласти новий шлях для королівства. У цьому їм допоможуть бойовий пес Накія та Еверетт Росс.

Квитки коштують від 110 до 120 гривень.

Щоб дізнаватись про новини Кривого Рогу та всієї України першими приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького»


Редактор: Тетяна Корник

Посилання скопійовано в буфер обміну