Редакція сайту «Перший Криворізький» вітає православний світ з Великоднем

Редакція сайту «Перший Криворізький» вітає православний світ з Великоднем

Фото: Первый Криворожский

28 квітня православний світ відзначає найважливіший християнське свято - Великдень або Світле Христове Воскресіння.

У цей день віруючі радіють воскресінню сина Божого, перемозі життя над смертю, світла над темрявою.

Редакція інформаційного порталу «Перший Криворізький» вітає кожного, хто нині має свято, з Великоднем та пропонує після походу до церкви спланувати цей святковий день та відвідати міські заходи або розважальні центри. Хоча, звичайно, краще проведіть цей день із рідними:)

Великдень одне з найбільш Великих і знаменних християнських свят. Його щороку чекають як дорослі, так і діти! Disney club запрошує всіх бажаючих провести цей світлий день разом. Всіх дітей чекає захоплюючий великодній квест, безкоштовний майстер-клас з розпису великодніх яєць, конкурси і танці.

Також 28 квітня криворіжців запрошують відсвяткувати світле свято Великодня в центрі зеленого туризму - АкваЗоо в Запорізькій області.

Сьогодні у мешканців та гостей Кривого Рогу є остання нагода відвідати дивовижну виставку «Красуні та Чудовиська», на якій представиться можливість насолодитися красою та побачити появу на світ тропічних метеликів, дізнатися цікаві факти про життя цих чарівних істот.
Где еще можно провести культурно день, смотрите на RELAX.

Также не забывайте смотреть фоторепортажи с городских мероприятий тут, возможно увидите себя или своих родных и знакомых.

Подписывайтесь на канал в Тelegram, где вы сможете найти исчерпывающую информацию обо всех событиях и мероприятиях в Кривом Роге.

И не забывайте делиться впечатлениями о проведенном волшебном дне в главном чате Кривого Рога.

Коментарі (2)

Sergio88

12:14, 28 квітня 2019

Всех с праздником и поменьше негатива в этот светлый день

Гном_Тихогром

12:53, 28 квітня 2019

Вы тут, случайно, не завидуете Иисусу?

Посилання скопійовано в буфер обміну