У Кривому Розі нагородили переможців конкурсу-пленеру «Парки та сквери міста. Осінь надії 2024»

У Кривому Розі нагородили переможців конкурсу-пленеру «Парки та сквери міста. Осінь надії 2024»

Фото: Перший Криворізький

2 жовтня у Кривому Розі підвели підсумки міського конкурсу-пленеру «Парки та сквери міста. Осінь надії 2024». Переможців привітали грамотами та цінними призами.

Про це повідомляє журналістка «Першого Криворізького» з місця події.

Цьогорічний осінній етап конкурсу присвятили пам’яті 12-річного Максима Шаульського, який напередодні пленеру загинув через ракетну атаку РФ.

«Конкурс надає надію для юних митців, які приходять й змагаються. І кожен раз ми обираємо переможців з надією на те, що вони будуть здобувати все більше нових вражень та перемог», — повідомили організатори події.
Близько 160 учасників віком від 7 до 50 років й старше проявляли себе як в живописі, так і в графіці. Переможців визначили у п'яти вікових категоріях, а також в кожній з них була спеціальна номінація «Вибір Фонду»:
  • 7-10 років;
  • 11-13 років;
  • 14-16 років;
  • 17-22 років;
  • 23 років й старше.

«Цьогоріч я обрала локацію у Гданцівському парку, а саме на місточку біля річки. Звідти ми малювали вчотирьох з подругами, тому цього разу була особлива дружня атмосфера. Я писала роботу олією. В мене був пейзаж, у якому я передусім розкрила гру світла та тіні. Зображала дерева та моїх подруг, які пишуть пленер», — поділилася враженнями переможниця однієї з категорій Анна.

виставка картин

Виставку найкращих робіт пленеру можна відвідати протягом місяця у Міському виставковому залі за адресою: вулиця Олександра Поля, 1.

Посилання скопійовано в буфер обміну