Фентезі, анімація, комедія: що криворіжцям подивитися у кіно

Фентезі, анімація, комедія: що криворіжцям подивитися у кіно

Фото: Перший Криворізький

Анімація, комедія, фентезі, сімейний. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно Кривого Рогу на вихідних.

Бітлджюс Бітлджюс Комедія, Жахи, Фентезі 16+

Після несподіваної сімейної трагедії, три покоління родини Дітц повертаються додому у Вінтер-Рівер. Життя Лідії, яку досі переслідує Бітлджюс, перевертається догори дриґом. Її бунтівна донька-підлітка Астрід знаходить на горищі таємничий макет міста і випадково відкриває портал до потойбічного світу. Проблеми назрівають в обох світах, тому це лише питання часу, коли хтось тричі вимовить ім'я Бітлджюса. Як тільки це станеться, пустотливий демон повернеться і влаштує хаос у своєму фірмовому стилі.

В прокаті до 2 жовтня.

Квитки коштують від 120 гривень.
Конотопська відьма Жахи, Трилер 18+

Прадавня відьма з Конотопу, закохавшись у звичайного хлопця, давно зреклася своїх відьомських сил, але після того, як із початком війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого, вирішує помститися, повертає свої сили і обрушує жахливі та криваві кари на голови та інші частини тіл убивць її нареченого.

В прокаті до 2 жовтня.

Квитки коштують від 120 гривень.
Граф Монте-Крісто Пригоди, Драма, Романтика 12+

Пригодницька сага за мотивами однойменного роману Александра Дюма розповідає історію молодого чоловіка, Едмона Дантеса, який стає жертвою змови та затримується в день свого весілля за злочин, якого він не вчиняв. Моряка Дантеса засуджують до довічного ув’язнення на острові Шато-д’Іф. Після 14 років неволі Едмон здійснює зухвалу втечу і життя складається так, що він повертається до Франції непристойно багатим під новим ім’ям та прагне помсти.
В основі стрічки — найвідоміший роман одного із найбільш читаних французьких авторів. Роман «Граф Монте-Крісто» Александра Дюма був вперше опублікований у 1846 році й справедливо вважається родоначальником такого поняття як «бестселер».

В прокаті до 2 жовтня.

Квитки коштують від 140 гривень.
Озі: голос лісу Пригоди, Сімейний, Анімація 0+

Юна дівчинка-орагнутанг Озі народилася в дивовижно красивому тропічному лісі. Щасливе дитинство поряд з турботливими батьками тривало не довго. Будинок, де вони жили, знищили виробники пальмового масла. Озі докладе максимум зусиль аби захистити свій ліс від вирубування.
Передбачається, що даний мультфільм стане першим у франшизі, яка висвітлюватиме для дітей проблему збереження довкілля. Відомо, що другий фільм розповідатиме про жителів океану. Кожна наступна частина матиме своїх героїв та ніяк не буде пов’язана сюжетом з іншими мультфільмами.

В прокаті до 2 жовтня.

Квитки коштують від 120 гривень.
Талановитий містер Пес Пригоди, Сімейний 0+

Десятирічна Енні й Пес випадково зустрічаються в парку і одразу щиро переймаються симпатією одне до одного. Пес стає частиною великої родини, яка знаходиться на порозі фінансової кризи. Вони з дівчинкою мають докласти спільних зусиль та врятувати родинну ферму. Друзі вирушають в неймовірну подорож, яка приведе їх з маленького австралійського містечка до Світового чемпіонату собак у Лондоні. Під час змагання Енні та Рант повинні подолати численні перешкоди як на трасі, так і поза нею, та довести, що з рішучістю та любов'ю можливо все.

В прокаті до 2 жовтня.

Квитки коштують від 120 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну