Криворіжців запрошують на всеукраїнський фестиваль ветеранської культури

Криворіжців запрошують на всеукраїнський фестиваль ветеранської культури

Фото: Український ветеранський фонд

Криворіжців запрошують на фестиваль ветеранської культури «Коло ветеранів»
22 вересня у Києві.

Про це редакції «Першого Криворізького» повідомила комунікаційниця Українського ветеранського фонда Олена.

Ціль заходу: об’єднати військових та цивільних, показати населенню життя ветеранів, а також надати моральну підтримку, створити можливості для реінтеграції ветеранів.

На фестивалі буде 6 інтерактивних зон:

  • адаптивний спорт, зокрема стрільба з лука, волейбол сидячи, баскетбол на кріслах колісних, а також на учасників чекають призи;
  • ярмарок ветеранського бізнесу,
  • куточок ветеранської літератури,
  • зона психологічної підтримки,
  • дитяча зона,
  • музична сцена.

Також гості зможуть відвідати майстер-класи з деревообробки, кераміки, малювання тощо. Також буде й літературний куток,де презентуватимуть книги ветеранів, читатимуть вірші тощо.

Учасниками фестивалю також будуть музикант та військовослужбовиць YARMAK, письменниця Олена Герасим'юк, відомі гості та Герої України.

Вхід на фестиваль безкоштовний. Попередньо необхідно зареєструватися за посиланням, після чого учасники дізнаються про час та місце події.

«Україна має всі шанси стати країною з найбільшою кількістю ветеранів та ветеранок у світі. За останніми даними Міністерства у справах ветеранів, сьогодні ветеранами та ветеранками є 1 мільйон 200 тисяч українців. До кінця війни прогнозують, що ця цифра разом з їхніми родинами зросте до 5–6 млн. Тому ми запрошуємо на фестиваль усіх ветеранів та їхні родини, сім’ї загиблих воїнів та цивільних для об’єднання та взаємодії», — каже очільниця Українського ветеранського фонду, ветеранка Юлія Кіріллова.

Посилання скопійовано в буфер обміну