Що нового подивитись криворіжцям у кінотеатрах

Що нового подивитись криворіжцям у кінотеатрах

Фото: Перший Криворізький

Пригоди, анімація, фантастика, документалка, драма. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно Кривого Рогу.

Пригоди Панди у Африці. Пригоди, мультфільм, анімація, сімейний. 0+


Панг – маленький, але сміливий панда, вирушає до Африки. Його місія - врятувати свою найкращу подружку – дракона Джелонг, яка потрапила в полон до Короля Льва. На нього очікує захоплива подорож у незнайомий світ гір, пустель та джунглів. В цій пригоді він познайомиться з новими друзями, і ще раз доведе, що сміливим розмір не перешкода!

В прокаті з 29 серпня до 4 вересня.

Квитки коштують від 140 гривень.



Непокірна Еліс. Фантастика, трилер. 16+


Його дружина у лікарні, а сам він більш, ніж заклопотаний. Щоб впоратися з хатньою роботою чоловік купує помічницю – штучний інтелект. «Живий» робот прив’язується до свого власника і рішуче налаштований усунути головну загрозу його щастю: його родину.

В прокаті з 29 серпня до 4 вересня.

Квитки коштують від 150 гривень.



Мирні люди. Документальний. 16+


Російські солдати здійснили тисячі несанкціонованих телефонних дзвінків з поля бою в Україні своїм рідним і друзям у Росії. З початку повномасштабного вторгнення українські спецслужби регулярно перехоплювали та викладали їхні приватні розмови в інтернет. Фрагмент за фрагментом голоси росіян розкривають світові очі не тільки на хід так званої «спецоперації», а й на процес дегуманізації та деморалізації її виконавців: від переймання героїчними ілюзіями до повного розчарування та втрати глузду, від мародерства до вчинення найжахливіших воєнних злочинів.

Взявши за основу голоси загарбників та їхніх матерів і дружин, фільм протиставляє їх «новому нормальному» життю українців та їхнім зворушливим жестам опору насиллю. «Мирні люди» переплітає ці два протилежні світи в запаморочливій емоційній напрузі. Унікальний кінематографічний досвід та історичний документ, який піднімає важливі питання про природу російського імперіалізму, роль пропаганди у вторгненні та колективну відповідальність росіян.

В прокаті з 29 серпня до 4 вересня.

Квитки коштують від 140 гривень.



Граф Монте-Крісто. Пригоди, драма, романтика. 12+


Пригодницька сага за мотивами однойменного роману Александра Дюма розповідає історію молодого чоловіка, Едмона Дантеса, який стає жертвою змови та затримується в день свого весілля за злочин, якого він не вчиняв. Моряка Дантеса засуджують до довічного ув’язнення на острові Шато-д’Іф. Після 14 років неволі Едмон здійснює зухвалу втечу і життя складається так, що він повертається до Франції непристойно багатим під новим ім’ям та прагне помсти.

В прокаті з 5 до 11 вересня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну