Криворіжці відвідали благодійний фестиваль Шаман Джем

Криворіжці відвідали благодійний фестиваль Шаман Джем

Фото: Перший Криворізький

В Криворізькому районі пройшов благодійний фестиваль ShaMan Jam.

Про це повідомляє журналістка «Першого Криворізького» з місяця події.

Близько 50 людей зібралося на турбазі в Кудашево аби попрощатися з літом. На фестивалі було багато різних практик та майстер-класів, також було багато музики — люди влаштовували імпровізовані джеми, слухали різних виконавців та діджеїв.

Відвідувачка фестивалю Юлія сказала, що їй дуже сподобався фестиваль та рівень організації, також вона розповіла, що її вразило фаєр-шоу.
«Я дуже якісно відпочила та наповнилась потужною енергією цієї атмосфери. Всі відвідувачі нереально круті люди, я була рада з кожним познайомитися», - доповнила дівчина.

йога на фестивалі

Дівчина-масажистка сказала, що вона щиро дякує організаторам за фестиваль і що з кожним разом він стає все яскравіше.
«Кожен момент – від танців до практик і медитацій – дарував справжнє задоволення. Кайфовою також була взаємодія з людьми під час масажу, спілкування з дівчатами і хлопцями, нові знайомства – усе це створило унікальну атмосферу, в якій кожен міг знайти гармонію і баланс», - додала дівчина.

медитація на фестивалі

Криворіжець В’ячеслав сказав, що для нього Шаман Джем – це більше, ніж просто музична подія.
«Для мене це подорож у світ гармонії, свободи та нескінченного натхнення. На джемі від першого до останнього акорду відчувалася енергія, яка пронизувала все навколо. Особливо яскравим моментом став світанок, який я зустрів під музику, що злилася з природою. Цей ранок назавжди залишиться у моєму серці як символ нових починань і віри в краще. Фестиваль — це місце, де можна було забути про все і просто насолоджуватися життям», - поділився чоловік.
Також він відзначив, що на фестивалі організатори приділяли багато уваги всім деталям.

імпровізований джем на фестивалі

Відвідувачка Ксенія була вперше на такому фестивалі та розповіла, що їй все сподобалося: локація, майстер-класи, конкурси, рівень організації, цікаві люди. Дівчина додала, що на фестивалі все відбувалося природно — від медитацій та чаювань до рухливих конкурсів та танців.


чайна церемонія на фестивалі

Юлія, яка проводила майстер-клас з танців сказала:
«Це справжній рай для творчості та наповнення життям кожної клітини тіла та новий рівень якісного відпочинку нового часу».

Всі відвідувачі залишились задоволеними та щиро дякували організаторам за можливість відпочити в приємному місці з цікавими людьми та активностями.

Організаторам вдалося зібрати певну суму коштів на потреби армії, та вони не зупинились на цьому і влаштували розіграш різних подарунків, аби мати можливість більше допомогти ЗСУ.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну