Люди задоволені і дуже вдячні, — Юрій Вілкул Президенту на нараді щодо води

Люди задоволені і дуже вдячні, — Юрій Вілкул Президенту на нараді щодо води

Фото: Володимир Зеленський

Президент України провів на Дніпропетровщині нараду щодо забезпечення водою міст та громад. На запитання Володимира Зеленського про забезпечення водою Кривого Рогу, в.о. голови міста Юрій Вілкул відповів: «Все іде нормально, люди задоволені і дуже вдячні».

Про це відомо з відео, розташованого на офіційному каналі Президента України в Telegram.

«Марганець, Нікополь, Покров, інші міста. Відновлюємо водопостачання. Робота заради цього відбувалася під постійними ударами ворога. Більш ніж три сотні кілометрів труб водогону. Кривий Ріг з водою. Поповнюються резерви», — йдеться у повідомленні Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що після підриву росіянами греблі Каховської ГЕС, понад півтора мільйона людей залишилися без водопостачання — постраждали 15 територіальних громад Криворіжжя.

На Дніпропетровщині завершили будівництво магістрального водогону «Інгулець — Південне водосховище». Його потужності достатньо для безперебійної подачі води мешканцям Криворізького району.

Як ми писали раніше, криворіжці скаржаться на численні та тривалі витоки води, а також відсутність води у житлових будинках.

Наприклад, в липні у Саксаганському районі тільки на одній з вулиць зафіксували три пориви. Також вуличні витоки води фіксували і у Покровському районі міста.

Мешканці будинку за адресою Січеславська, 16а Покровського району три місяці не мали водопостачання з нормальним напором. Вода потрапляла лише на нижні поверхи зі слабким тиском.

Щоб дізнатись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Первого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну