Кіно: що подивитись любителям пригод, фантастики та драми у кінотеатрах Кривого Рогу

Кіно: що подивитись любителям пригод, фантастики та драми у кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Драма, пригоди, анімація, трилер, фантастика, документалка. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно Кривого Рогу.

Лендаріс. Пригоди, анімація, сімейний. 0+


Ми у центрі уявного світу, населеного фантастичними істотами та небезпечними монстрами. 13-річний Зак вирушає на пошуки свого загадково зниклого брата-близнюка Кайла. Хлопець озброєний чарівним нефритовим каменем, але поки не знає, як керувати його супер силою. До нього приєднуються його бабуся та прекрасна розбійниця, яка може спілкуватися з фантастичними істотами. Також поруч із ними колишній 3-метровий пухнастий товстошкірий, який перетворився на крихітну, милу й дивну пухнасту кульку завдяки чарівному нефритовому каменю.

В прокаті з 15 до 21 серпня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Чужий: Ромул. Жахи, фантастика, трилер. 18+


Науково-фантастичний трилер повертає феноменально успішну франшизу «Чужий» до її початків. Під час розчищення занедбаної космічної станції група молодих космічних колонізаторів зіштовхується з найстрашнішою формою життя у Всесвіті.

В прокаті з 15 до 28 серпня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Покинь, якщо кохаєш. Драма, романтика. 16+


Екранізація літературного бестселера на великих екранах! Дитинство головної героїні Лілі Блум ніколи не було казковим, адже багато років вона була свідком домашнього насилля з боку батька. Вже у дорослому віці дівчина переїздить до Бостона, щоб почати усе заново та втілити свою мрію – відкрити квітковий магазин. Випадкова зустріч із чарівним нейрохірургом Райлом Кінкейдом змінює її життя. Проте згодом Лілі починає помічати у Райлі сторони, які нагадують її батька. Тож дівчині доведеться зробити складний вибір, щоб розірвати це коло.

В прокаті з 8 до 21 серпня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Яремчук: Незрівнянний світ краси. Документальний, драма. 0+


Документальна біографічна драма показує історію першої української попзірки Назарія Яремчука. Перемога на конкурсі «Пісня-71» з «Червоною рутою», загибель Володимира Івасюка, гастролі різними континентами, виступи в Чорнобилі — через спогади близьких, особисті щоденники та ексклюзивні хроніки фільм розповідає про його життя та шлях до міжнародної слави.

В прокаті з 8 до 21 серпня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Конотопська відьма. Жахи, трилер. 18+


Прадавня відьма з Конотопу, закохавшись у звичайного хлопця, давно зреклася своїх відьомських сил, але після того, як із початком війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого, вирішує помститися, повертає свої сили і обрушує жахливі та криваві кари на голови та інші частини тіл убивць її нареченого.

В прокаті з 22 до 28 серпня.

Квитки коштують від 150 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну