Кіно: які фільми зараз у прокаті в кінотеатрах Кривого Рогу

Кіно: які фільми зараз у прокаті в кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Драма, пригоди, екшн, комедія, документалка. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно Кривого Рогу.

Покинь, якщо кохаєш. Драма, романтика. 16+


Екранізація літературного бестселера на великих екранах! Дитинство головної героїні Лілі Блум ніколи не було казковим, адже багато років вона була свідком домашнього насилля з боку батька. Вже у дорослому віці дівчина переїздить до Бостона, щоб почати усе заново та втілити свою мрію – відкрити квітковий магазин. Випадкова зустріч із чарівним нейрохірургом Райлом Кінкейдом змінює її життя. Проте згодом Лілі починає помічати у Райлі сторони, які нагадують її батька. Тож дівчині доведеться зробити складний вибір, щоб розірвати це коло.

В прокаті з 8 до 14 серпня.

Квитки коштують від 150 гривень.


Бордерлендз. Пригоди, екшн, комедія. 16+


Ліліт – горезвісна мисливиця за головами із таємничим минулим. Вона неохоче повертається до свого дому – на найхаотичнішу планету в галактиці Пандору. Там на неї чекає нова місія, яка полягає в тому, щоб знайти зниклу дочку могутнього розробника зброї Атласа. Для цього Ліліт укладає неочікуваний союз із командою невдах: досвідченим найманцем Роландом; дикою передпідліткою-підривницею Крихітною Тіною й здорованем Кріґом, який захищає Тіну. Також до гурту долучається дивачка-вчена Танніс і розумний робот Клептрап. Разом ці герої, які дивом опинились в одній команді, битимуться з інопланетним небезпечними бандитами, щоб розкрити одну з найвибуховіших таємниць Пандори. Схоже, від цієї компанії залежить доля всесвіту, але вони боротимуться за щось більше – одне за одного. Стрічка заснована на одній із найпопулярніших франшиз відеоігор усіх часів. Ласкаво просимо до Бордерлендз!

В прокаті з 8 до 21 серпня.

Квитки коштують від 150 гривень.

Яремчук: Незрівнянний світ краси. Документальний, драма. 0+


Документальна біографічна драма показує історію першої української попзірки Назарія Яремчука. Перемога на конкурсі «Пісня-71» з «Червоною рутою», загибель Володимира Івасюка, гастролі різними континентами, виступи в Чорнобилі — через спогади близьких, особисті щоденники та ексклюзивні хроніки фільм розповідає про його життя та шлях до міжнародної слави.

В прокаті з 8 до 14 серпня.

Квитки коштують від 150 гривень.

Гарольд і магічний олівець. Пригоди, фантастика. 0+


Захоплива яскрава пригода за мотивами світового бестселера! Авантюрний та смілий Гарольд здатен оживити будь-яку річ просто намалювавши її. Проте, коли він потрапляє зі сторінок книги у реальний світ, розуміє, що йому ще багато потрібно вчитися. А за допомогою вірного атрибуту – магічного олівця – він здатен намалювати більше, ніж можна собі уявити. Однак сила необмеженої уяви потрапляє в погані руки… Тепер Гарольду та його друзям знадобиться весь творчий потенціал, щоб врятувати не лише самих себе, але й цілісінький світ.

В прокаті з 1 до 21 серпня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Дедпул і Росомаха. Екшн, комедія. 18+


Студія Marvel представляє свою найприкрішу помилку на сьогоднішній день – «Дедпул і Росомаха». Безпорадний Вейд Вілсон тяжко трудиться у цивільному житті. Його дні як найманця з гнучкими моральними орієнтирами Дедпула позаду. Коли його рідний світ стикається зі Среальною загрозою, Вейд неохоче знову вдягає костюм, як і значно більш неохочий… неохочіший? Найнеохочіший? Він повинен розвести упертого Росомаху на сек...Секундочку, ці синопсиси такі тупі..

В прокаті з 24 липня до 28 серпня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну