Підрядник із Закарпаття розробить Стратегію розвитку Кривого Рогу до 2030 року

Підрядник із Закарпаття розробить Стратегію розвитку Кривого Рогу до 2030 року

Фото: Перший Криворізький

12 липня комунальне підприємство Інститут розвитку міста оприлюднило закупівлю на послуги з розробки проєкту Стратегії розвитку Криворізької міської територіальної громади на період до 2030 року. Виконавицею стала підприємниця Наталія Бойко з Ужгорода, яка має досвід у розробці стратегій для інших громад.

Інформацію про це розміщено на сайті держзакупівель Prozorro.

Вартість закупівлі становить 240 тисяч гривень.

За ці кошти підрядник має провести аналізу середовища, визначення місії, стратегічного бачення та стратегічних цілей розвитку територіальної громади та сформувати проєкт Стратегії розвитку - 2030.

Виконати аналітично-прогнозувальний етап та стратегічне прогнозування виконавець має згідно з календарним планом.


Виконувати послуги буде фізична особа – підприємець Бойко Наталія Іванівна.

Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, ФОП зареєстрована у червня 2004 року в Ужгороді. Раніше Наталія Бойко розробляла стратегії розвитку для Городищенської сільської територіальної громади, Першотравенської міської територіальної громади до 2030 року, Ірпінської міської територіальної громади до 2032 року, Олександрівської селищної об'єднаної територіальної громади на період до 2027 року.

16 травня Інститут розвитку міста оголосив схожий тендер на аналогічну суму, проте скасував його через відсутність пропозицій.

Більше про те, на що йдуть кошти платників податків читайте у спецпроєкті «Бюджет Кривого Рогу»

Посилання скопійовано в буфер обміну