Мешканці будинку у Покровському районі 3 місяці без води, що каже Кривбасводоканал

Мешканці будинку у Покровському районі 3 місяці без води, що каже Кривбасводоканал

Фото: Місцеві мешканці

Мешканці будинку Січеславська 16а написали звернення разом з підписами до Кривбасводоканалу через те, що у них третій місяць немає води вдома.

Про це редакції «Першого Криворізького» повідомила голова ОСББ Ірина.

За словами Ірини у їхньому будинку низький тиск води, тому вода є лише на нижніх поверхах. Без води третій місяць живуть багатоповерхівки та будинки приватного сектору вулиці.

Окрім того, мешканка зауважує, що навколо будинків багато поривів трубопроводів. У деяких місцях вода не просто витікає, а б'є сильним потоком. Жінка каже, що пориви не усуваються протягом тижня. А якщо й лагодять, то через кілька днів знову стається аварія на мережі.

Жителі будинку Січеславська 16а написали колективне звернення разом з підписами та направили електронною поштою до Кривбасводоканалу. Однак, компанія відмовилась приймати лист, через відсутність електронного цифрового підпису на копії паперового варіанту листа.

Ірина зазначила, що якщо компанія не прийме відповідних заходів щодо усунення проблеми з водопостачанням, то мешканці складуть та підпишуть акт-претензію у зв'язку з порушенням надання комунальної послуги та перевищенням строків проведення аварійно-відновлювальних робіт.

Нагадаємо, що схожа ситуація і на вулиці Героїв Маріуполя. Однак, у свою чергу Кривбасводоканал відповідає, що затримка у виконанні заявок мешканців пов'язана з війною, фінансовою обмеженістю та кадровим голодом. Усього компанія має 325 вакансій у всі райони міста за 4 професіями. Окрім того, криворіжці мають заборгованість на сумарну суму 617 мільйонів гривень.

Зауважимо, що ситуація з поривами простежується не лише у Покровському та Тернівському районах міста, а по всьому місту. Так, у Саксаганському районі Кривого Рогу на одній з вулиць щомісяця стаються пориви на водопровідних трубах.

Читайте також: Ситуація складна, — Кривбасводоканал звернувся до керуючих компаній та криворіжців.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну