Любителям комедій, екшну, трилерів та анімації: що подивитись у кіно Кривого Рогу

Любителям комедій, екшну, трилерів та анімації: що подивитись у кіно Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Анімація, комедія, екшн та трилер. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно.

Редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах Кривого Рогу.

Головоломка 2 Пригоди, Анімація, Сімейний, Комедія 0+

Продовження мультфільму від Disney та Pixar повертає глядачів у свідомість новоспеченої дитини Райлі. Головна контора у голові дівчини стикається з раптовим виселенням, щоб звільнити місце для чогось несподіваного: нових Емоцій! Радість, сум, гнів, страх і огида вже давно успішно працюють разом. Тому вони не знають, що відчувати, коли виникає тривожність. І, схоже, вона прийшла не одна.

У прокаті до 24 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Прем'єра: Дедпул та Россомаха Екшн, Комедія 18+

Безіменний фільм про Дедпула, також відомий як "Дедпул 3", - майбутній американський супергеройський фільм, заснований на однойменному персонажі коміксів Marvel.

У прокаті з 24 по 31 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Нікчемний Я 4 Пригоди, Комедія, Сімейний 0+

Повернення улюбленого анімаційного хіта «Гидкий Я» від Illumination на великих екранах!
Для Гру та його дівчаток починається новий етап життя, адже вони вітають нового члена сім'ї – Гру молодшого, котрий точно знає, як насолити татові. Однак перед героями постає новий виклик у вигляді небезпечного супротивника, тож сім'ї чекає грандіозне протистояння повне гумору та неймовірних пригод!

У прокаті до 24 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Смерчі Трилер, Екшн, 12+

Продюсери фільмів "Парк Юрського періоду", "Джейсон Борн" та "Індіана Джонс" випускають фільм "Смерчі" - сучасну версію блокбастера 1996 року "Смерч".
Кейт Купер (Дейзі Едгар-Джонс) – колишня мисливця за смерчами. Її переслідують спогади з минулого про катастрофічну зустріч із торнадо під час навчання у коледжі. Зараз Кейт живе у Нью-Йорку у повній безпеці та вивчає моделі торнадо лише на моніторах комп'ютерів. Якось її друг Хаві (Ентоні Рамос) приваблює дівчину назад на відкриті рівнини, щоб випробувати нову революційну систему стеження за торнадо. Там Кейт знайомиться з Тайлером Овенсом (Гвен Пауелл), чарівною та безрозсудною суперзіркою соціальних мереж. Разом зі своєю невгамовною командою Тайлер показує передплатникам пригоди мисливців за смерчами. І чим небезпечніше погоні, тим краще. Коли сезон смерчів посилюється, з'являються страшні явища, небачені раніше. Опинившись на шляху кількох штормових систем, що насуваються на центральну Оклахому, Кейт, Тайлер та їхні команди змушені виборювати власні життя.

У прокаті до 24 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Забери мене на місяць Комедія, Спорт 0+

Скарлетт Йоганссон та Ченнінг Татум в гостросюжетній комедії, події якої розгортаються на тлі історичної посадки космічного корабля «Апполон-11» на Місяць. Коли імідж NASA майже зазнав краху, талановита маркетологиня Келлі Джонс розпочинає безпрецедентну промо-кампанію, щоб виправити ситуацію. Цим вона дуже ускладнює роботу над висадкою всієї команди NASA. Однак коли Білий Дім вирішує, що місія є надто важливою, щоб її провалити, Келлі доручають зняти фальшиве приземлення як запасний варіант. Безкомпромісна боротьба за першість розпочинається.

У прокаті до 24 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Тихе місце: День перший Жахи, Трилер, Фантастика 16+

Новий розділ культової франшизи розповідає про перші дні жахливого вторгнення загадкових інопланетних монстрів на Землю. Опинившись віч-на-віч перед небаченою досі загрозою, людям доведеться вибирати: пристосуватися до потойбічного зла або стати його здобиччю.

У прокаті до 24 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Збирач кісток Бойовик, Екшн, Триллер 16+

Одинадцятьох жінок було жорстоко вбито. ФБР відправляє своїх найкращих агентів на пошуки злочинця. Поліція також приділяє справі першорядну увагу, але лише детективу Ортезі вдається вийти сліду вбивці. Після зникнення його племінниці справа набуває ще більш небезпечного розвитку, і кожен, хто бере участь у розслідуванні, стає підозрюваним.

У прокаті до 24 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну