Любителям детективів, комедій, пригод та фантастики: що подивитись у кіно Кривого Рогу

Любителям детективів, комедій, пригод та фантастики: що подивитись у кіно Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Фантастика, комедія, трилер, детектив, фантастика, пригоди. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно Кривого Рогу.

МАХХХІН. Трилер, детектив. 18+


Максін Мінкс (Мія Гот) - зірка фільмів для дорослих і починаюча акторка великого кіно, нарешті близька до успіху в Голлівуді. Проте, загадковий вбивця на прізвисько “Нічний ловець” переслідує молодих акторок по всьому Лос-Анджелесу та залишає кривавий слід, чим загрожує викрити зловісне минуле Максін. Хто ж її переслідує і як далеко вона готова піти, щоб назавжди поховати свої таємниці та врятувати кар'єру?

В прокаті з 4 до 10 липня.

Квитки коштують від 150 гривень.

Забери мене на місяць. Комедія, спорт. 0+


Скарлетт Йоганссон і Ченнінґ Татум у гостросюжетній комедії, події якої розгортаються на тлі історичної посадки космічного корабля «Апполон-11» на Місяць. Коли імідж NASA майже зазнав краху, талановита маркетологиня Келлі Джонс розпочинає безпрецедентну промо-кампанію, щоб виправити ситуацію. Цим вона неабияк ускладнює роботу над висадкою усій команді NASA. Проте коли Білий Дім вирішує, що місія є надто важливою аби її провалити, Келлі доручають зняти фальшиве приземлення як запасний варіант. Безкомпромісна боротьба за першість розпочинається.

В прокаті з 10 липня.

Квитки коштують від 150 гривень.

Нікчемний Я 4. Пригоди, комедія, сімейний. 0+


Повернення улюбленого анімаційного хіта «Нікчемний я» від Illumination на великих екранах! Для Ґру та його дівчаток розпочинається новий етап життя, адже вони вітають нового члена сім’ї – Ґру молодшого, який точно знає як насолити татові. Проте перед героями постає новий виклик у вигляді небезпечного супротивника, тож на родину чекає грандіозне протистояння сповнене гумору та неймовірних пригод!

В прокаті з 3 липня до 14 серпня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Тихе місце: День перший. Жахи, трилер, фантастика. 16+


Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні жахливого вторгнення загадкових інопланетних монстрів на Землю. Опинившись віч-на-віч перед небаченою досі загрозою, людям доведеться обирати: пристосуватися до потойбічного зла, чи стати його здобиччю…

В прокаті з 27 червня до 17 липня.

Квитки коштують від 150 гривень.

Думками навиворіт 2. Пригоди, анімація, сімейний, комедія. 0+


Продовження мультфільму від Disney та Pixar повертає глядачів у свідомість новоспеченої підлітки Райлі. Головна контора у голові дівчини зіштовхується з раптовим виселенням, щоб звільнити місце для чогось вкрай несподіваного: нових Емоцій! Радість, Печаль, Гнів, Страх та Відраза вже давно успішно працюють разом. Тому вони не знають, що відчувати, коли з'являється Тривожність. І, схоже, вона прийшла не сама.

В прокаті з 13 червня до 10 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну