Криворізький суд виніс вирок чоловіку за вбивство чотирьох осіб і незаконну зброю

Криворізький суд виніс вирок чоловіку за вбивство чотирьох осіб і незаконну зброю

Фото: freepik

Жовтневий районний суд Кривого Рогу завершив розгляд кримінального провадження за обвинуваченням чоловіка в умисному вбивстві 4-х людей (частина 1 статті 115, пункт 13 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України), а також носіння, зберігання, придбання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу (частина 1 статті 263 Кримінального кодексу України).

Про це йдеться на вебсайті Жовтневого районного суду Кривого Рогу.

Судовий розгляд встановиви, що у 2018 році в одному з домоволодінь у Центрально-Міському районі Кривого Рогу, чоловік вчинив вбивство 4-х людей, тіла яких знайшли закопаними на присадибній ділянці цього будинку з ознаками насильницької смерті.

Крім того, під час затримання обвинуваченого виявили та вилучили вогнепальну зброю та боєприпаси, які чоловік незаконно придбав, носив та зберігав без передбаченого законом дозволу.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав.

Вироком суду обвинуваченого визнали винним у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та остаточно визначили покарання у виді 15 років позбавлення волі, а також стягнули зі злочинця на користь потерпілої моральну шкоду в сумі 300 000,00 гривень.

Читайте також: СБУ викрила мережу ділків, які продавали трофейну зброю криміналітету.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну