Що подивитись у кіно Кривого Рогу любителям аніме, трилерів та пригод

Що подивитись у кіно Кривого Рогу любителям аніме, трилерів та пригод

Фото: Перший Криворізький

Фантастика, комедія, трилер, аніме, пригоди,. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно Кривого Рогу.

Синя в'язниця. Епізод Наґі. Аніме. 12+


«Це заморочливо», – було улюбленою фразою старшокласника Наґі Сеїшіро протягом його нудного життя. Аж поки однокласник Мікаґе Рео, який мріяв про перемогу на чемпіонаті Кубка світу не відкрив прихований скіл Наґі – вміння надихати його грати у футбол та ділитися своїм неймовірним талантом. Одного дня, він отримує запрошення до загадкового проєкту «синя в'язниця». Тут на нього чекає зустріч з найвправнішими футбольними нападниками з усієї країни. Мрія Наґі стати найкращим, поруч із Рео, перенесе цього вундеркінда в досі невідомий йому світ. Формування вундеркінда відбувається тільки після того, як хтось його «відкриє»… тож тепер неймовірні талант і особистість нападника Наґі Сеїшіро яскраво запалять світ футболу.

В прокаті з 27 червня до 3 липня.

Зверніть увагу: аніме йде оригінальною мовою — японською, з українськими субтитрами

Квитки коштують від 150 гривень.

Лессі проти викрадачів собак. Пригоди, сімейний, комедія. 0+


Масштабна захоплива пригода для всієї родини! Продовження найвідомішої франшизи про найрозумнішого собаку в світі! Цього разу Лессі з друзями повинні врятувати всіх собак міста з лап підступних викрадачів та повернути пухнастих улюбленців власникам!

Настають омріяні канікули, але Фло не хоче розлучатися зі своєю улюбленицею Лессі: разом вони вирушають до тітки, яка живе у курортному містечку зі своїми дітьми та джек-рассел-тер'єром Піппою. Невдовзі друзі дізнаються, що у місті орудує банда викрадачів собак, і всі чотирилапі у небезпеці! Вже розшукують пуделя, поважного дога, милу чихуахуа та багатьох інших. Невдовзі зникає і Піппа. Разом із Лессі троє друзів вирушають ловити злодіїв та рятувати пухнастиків!

В прокаті з 27 червня до 2 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Тихе місце: День перший. Жахи, трилер, фантастика. 16+


Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні жахливого вторгнення загадкових інопланетних монстрів на Землю. Опинившись віч-на-віч перед небаченою досі загрозою, людям доведеться обирати: пристосуватися до потойбічного зла, чи стати його здобиччю…

В прокаті з 27 червня до 3 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Нікчемний Я 4. Пригоди, комедія, сімейний. 0+


Повернення улюбленого анімаційного хіта «Нікчемний я» від Illumination на великих екранах! Для Ґру та його дівчаток розпочинається новий етап життя, адже вони вітають нового члена сім’ї – Ґру молодшого, який точно знає як насолити татові. Проте перед героями постає новий виклик у вигляді небезпечного супротивника, тож на родину чекає грандіозне протистояння сповнене гумору та неймовірних пригод!

В прокаті з 3 до 10 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Думками навиворіт 2. Пригоди, анімація, сімейний, комедія. 0+


Продовження мультфільму від Disney та Pixar повертає глядачів у свідомість новоспеченої підлітки Райлі. Головна контора у голові дівчини зіштовхується з раптовим виселенням, щоб звільнити місце для чогось вкрай несподіваного: нових Емоцій! Радість, Печаль, Гнів, Страх та Відраза вже давно успішно працюють разом. Тому вони не знають, що відчувати, коли з?являється Тривожність. І, схоже, вона прийшла не сама.

В прокаті з 13 червня до 3 липня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну