Криворізькі волонтери просять долучитися до збору на виготовлення димових шашок

Криворізькі волонтери просять долучитися до збору на виготовлення димових шашок

Фото: Денис Дубов

Загинув волонтер криворізького волонтерського виробництва димових шашок «Залізна сотня» Александр Шмалько. Та виробництво потребує матеріалів на нові партії шашок. Для цього вони відкрили збір.

Про це повідомляє голова організації Денис Дубов.

Волонтери безкоштовно передають димові шашки нашим воїнам ЗСУ. Останні два тижні були важкими для спільноти, адже гинуть не тільки наші знайомі, а ще наші дуже близькі друзі!

«Нам потрібно не опускати руки, бо всі ми відчуваємо відповідальність за будь яке замовлення димів, що приходять нам від наших захисників. У нас вже було кілька випадків, коли ми не встигали відправляти замовлення, бо через чергу, чи брак волонтерів, або матеріалів, ми не змогли в короткі строки організувати всю ту необхідну кількість наших виробів, яку замовляють нам наші захисники. В таких випадках, зазвичай люди просто не виходять на зв'язок. Але і бувають випадки коли мені пишуть щось на зразок - «Дякую, дими вже не потрібні, бо більшість з нас 200 або 300. Як би ви вчасно їх передали, можливо цього б і не було.» Втім подібних повідомлень на третій рік роботи у мене було щось біля трьох- чотирьох. Тих хто не виходив на зв'язок близько десятка. Виконаних же замовлень йде на тисячі. А кількість димових шашок, переданих на фронт, близько 95 000», — написав Денис Дубов.
Виробництво потрібні волонтери і такі матеріаліи:
  • калійна селітра;
  • парафін;
  • гіпс;
  • цукрова пудра срібрянка;
  • фітілі;
  • елетрозапали та елементи до них;
  • також інші матеріали.
Інгридієнтів треба багато і все потрібно вже зараз.

Моно: 4441114425846290

Приват: 4149 4390 1877 1208

Банка для збору на електрозапали та елементи до них: 5375 4112 1789 2384

PayPal: [email protected]


Посилання скопійовано в буфер обміну