Комедія, екшн, трилер, сімейний, пригоди: що криворіжцям подивитись у кіно

Комедія, екшн, трилер, сімейний, пригоди: що криворіжцям подивитись у кіно

Фото: Перший Криворізький

Комедія, пригоди, екшн, трилер, сімейний, анімація. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно.

Погані хлопці: Все або нічого. Комедія, бойовик, екшн. 16+


Детективи з Майамі Майк Лоурі (Вілл Сміт) та Маркус Бернетт (Мартін Лоуренс) знову беруться до справ. Навряд чи знайдеться в цьому світі хтось, хто міг би завадити Лоурі та Бернетту довести діло до кінця.

Комедійний бойовик «Погані хлопці: Все або нічого» має стати продовженням трьох попередніх частин, які виходили на екрани у 1995, 2003 та 2020 роках.

У прокаті з 5 до 12 червня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Лампо: Вірний пес. Пригоди, анімація, сімейний. 12+


Хто сказав, що собаки не можуть подорожувати? Лампо – унікальний пес, якому вдалося стати одним з найвідоміших мандрівників Європи! Ще цуценям він оселився на залізничній станції і подорожував країною. Одного разу начальник станції забрав його додому, і пес нарешті знайшов родину. Ця унікальна історія про дружбу розтопить будь-яке серце.

У прокаті з 6 до 12 червня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Наглядачі. Жахи, трилер. 16+


Від продюсера М. Найта Ш'ямалана та режисерки Ішани Найт Ш?ямалан виходить фільм «Наглядачі», знятий за мотивами роману А.М. Шайна. Історія розповідає про Міну, 28-річну художницю, яка опинилася у величезному лісі на заході Ірландії. Притулок, який вона знайшла разом із трьома незнайомцями, перетворюється на пастку. Щоночі за ними спостерігають і переслідують таємничі істоти. Їх не видно, але вони бачать усе.

У прокаті з 6 до 12 червня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Щенячий Патруль: Мегакіно. Пригоди, анімація, комедія, сімейний. 0+


Щенячий патруль повертається у новій анімаційній пригоді! Завдяки чарівному метеориту, що впав на Бухту Пригод, Щенячий патруль отримує нові мега сили для боротьби з противниками. Начувайтеся лиходії, могутні щенята вже близько!

У прокаті з 3 до 7 червня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Ґарфілд у кіно. Пригоди, анімація. 0+


Улюбленець мільйонів – рудий кіт Ґарфілд повертається на великі екрани! Він ненавидить понеділки, обожнює лазанью і кожен день проводить біля телевізора. Проте цього разу на нього чекає несподівана пригода за межами дому. Після випадкової зустрічі зі своїм давно загубленим батьком — замурзаним вуличним котом — Ґарфілд і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя та відправитися у шалену мандрівку.

У прокаті з 23 травня до 12 червня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну