Аніме, драма, комедія, пригоди, трилер: що показують у кінотеартрах Кривого Рогу

Аніме, драма, комедія, пригоди, трилер: що показують у кінотеартрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Аніме, драма, комедія, пригоди, жахи. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно.

Волейбол!! Битва на звалищі. Анімація. 0+


Шойо Хіната захоплюється волейбольним гравцем Карасуно під прізвиськом «Маленький гігант». Щоб бути схожим на свого кумира, він приєднується до волейбольного клубу старшої школи Карасуно. Але незабаром Хіната виявляє, що він повинен об’єднатися зі своїм ворогом з середньої школи Тобіо Кагеямою. Проте чи допоможе це їм перемогти суперника старшої школи Некома у «Битві на звалищі», довгоочікуваному остаточному протистоянні між двома протиборчими командами-аутсайдерами?

Зверніть увагу: аніме йде оригінальною японською мовою з українськими субтитрами.

У прокаті з 30 травня до 5 червня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Ти мене любиш? Драма. 16+


Дівчина Кіра, що тільки вступила до театрального вишу, проживає своє дорослішання через розрив із сім’єю – її батьки несподівано для неї «Ти мене любиш?» – історія дорослішання на тлі краху родини та цілої епохи.17-річна Кіра - справжня мрійниця, вона поспішає жити це життя і якнайшвидше прагне подорослішати: крадькома бере мамині чоботи та яскраву помаду, приймає перші серйозні рішення, потрапляє у вир кохання з головою, а ще… “набиває” перші шишки на власних помилках, вчиться бути відповідальною та стриманою. Але головне - Кіра шукає відповіді на одвічне питання “Ти мене любиш?”. Але чи знаходить?

У прокаті з 30 травня до 5 червня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Езра: Неналежна поведінка. Комедія, пригоди. 16+


Комедія про складні стосунки між колись успішним сценаристом нічних комедій, а тепер не надто успішним стендапером і його непересічним 9-річним сином Езрою. Зазнавши краху у кар’єрі та в особистому житті, Макс живе разом з батьком Стеном, талановитим шеф-кухарем, який через свої дивацтва втратив ресторан і став швейцаром. Макс постійно свариться з колишньою дружиною та її новим хлопцем щодо виховання їхнього сина. Зрештою він вирішує викрасти Езру та вирушити разом з ним у подорож через усю країну, що призвело до неймовірно катастрофічних наслідків.

У прокаті з 30 травня до 5 червня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Незнайомці: Частина перша. Жахи, трилер. 16+


Майя і Раян вирішують відсвяткувати свою п'яту річницю, але не підозрюють, що вона може стати останньою. Вони вирушають у мандрівку, що приводить їх у маленьке містечко, де місцеві жителі, навіть діти, напрочуд зацікавлені незнайомцями. Пара не бажає залишатися в цьому дивному місці, але змушена провести ніч у будинку, де незабаром з'являються божевільні в лялькових масках.

У прокаті з 30 травня до 5 червня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Ґарфілд у кіно. Пригоди, анімація. 0+


Улюбленець мільйонів – рудий кіт Ґарфілд повертається на великі екрани! Він ненавидить понеділки, обожнює лазанью і кожен день проводить біля телевізора. Проте цього разу на нього чекає несподівана пригода за межами дому. Після випадкової зустрічі зі своїм давно загубленим батьком — замурзаним вуличним котом — Ґарфілд і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя та відправитися у шалену мандрівку.

У прокаті з 23 травня до 5 червня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Посилання скопійовано в буфер обміну