Комедія, історичний, трилер: що криворіжцям подивитись у кінотеатрі

Комедія, історичний, трилер: що криворіжцям подивитись у кінотеатрі

Фото: Перший Криворізький

Пригоди, комедія, фантастика, екшн, драма, історичний, трилер, бойовик. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно Кривого Рогу.

Редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах Кривого Рогу.

Пробивний чувак .Бойовик, трилер, пригоди, екшн. 18+


Рейтинги шоу, де люди вбивають одне одного у найвигадливіші способи, стрімко злетіли до небес! Однак організатори цього проєкту перейшли межу, коли вбили родину 9-річного хлопчика. Тепер він готовий на все заради помсти. Його план доволі простий. Спочатку вирости і стати сильнішим. Потім пройти тренування у божевільного майстра бойових мистецтв. І, нарешті, грандіозно повернутися на криваве шоу, щоб влаштувати ефектну розплату!

У прокаті з 16 до 22 травня.

Квитки коштують від 150 гривень.

Таро. Трилер. 16+


Коли група друзів порушує священне правило ворожіння на Таро — ніколи не користуватися чужою колодою — вони несвідомо випускають на волю зло, що ховається в картах. Тепер їм доведеться постати перед долею та вступити у перегони зі смертю, щоб уникнути майбутнього, передбаченого ворожінням.

У прокаті з 16 до 29 травня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Уявні друзі. Пригоди, комедія, фантастика. 0+


Емілі Блант та Раян Рейнольдс у новій яскравій історії! Пориньте у захопливий світ від режисера Джона Красінські, в який важко повірити, поки не побачиш на власні очі.

У прокаті з 13 травня до 12 червня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Будинок «Слово». Нескінчений роман. Драма, історичний. 16+


1927. Радянська Україна. За наказом Сталіна у Харкові збудовано кооперативний будинок «Слово». Найвидатніших українських письменників заселяють у комфортні квартири. Усі вони стали учасниками експерименту, спрямованого на виведення нового типу радянського письменника та тотальний контроль над процесом творчості з метою створення єдиного художнього методу соціалістичного реалізму та не кожен з письменників погоджується оспівувати культ Сталіна. Неочікувано для мешканців будинку «Слово» до них підселяють нікому не відомого молодого письменника Володимира Акімова. Хто він? Ніхто не знає. З його появою в будинку «Слово» починають розгортатися дивні події, про що й досі мовчать його стіни. Історія заснована на реальних подіях.

У прокаті з 9 до 22 травня.

Квитки коштують від 150 гривень.


Королівство планети мавп. Екшн, фантастика, пригоди. 16+


Режисер Вес Болл вдихає нове життя в епічну франшизу, події якої розгортаються через кілька поколінь після правління Цезаря. Мавпи – домінуючий вид, який гармонійно співіснує, а люди приречені на життя в тіні. Поки новий тиранічний мавпячий вождь будує свою імперію, одна молода мавпа вирушає у виснажливу подорож. Ця мандрівка змусить поставити під сумнів усе, що вона знала про минуле, і зробити вибір, який визначить майбутнє як мавп, так і людей.

У прокаті з 9 до 29 травня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну