Актуальне

Дощ з грозою та мінлива хмарність: погода у Кривому Розі на тиждень

Дощ з грозою та мінлива хмарність: погода у Кривому Розі на тиждень

Фото: Перший Криворізький

На цьому тижні, з 15 по 21 квітня, у Кривому Розі прогнозують погоду з мінливою хмарністю. В середині тижня очікуються дощі, можлива гроза.

За даними Укргідрометцентру сьогодні, 15 квітня, температура повітря складатиме +14 +25°С. Протягом дня очікується мінлива хмарність, без опадів.

Завтра, 16 квітня, синоптики прогнозують хмарну погоду., без дощу. Температура повітря вдень коливатиметься від +18°С до +28°С.

17 квітня очікується хмарна погода. Опади не очікують. Температура повітря коливатиметься від +17°С до +24°С. Швидкість вітру — 3-6 м/сек.

Читайте також: Обережно, комарі: у криворожанки зафіксували захворювання на дирофіляріоз

18 квітня буде хмарно. Вдень можливий дощ з грозою. Температура повітря вдень 18°С до +22°С. Швидкість вітру — 2-5 м/сек.

19 квітня на криворіжців очікує мінлива хмарність. Дрібний дощ, що розпочнеться вранці, повинен закінчитися ближче до середини дня. Температура повітря коливатиметься від +10°С до +15 °С. Швидкість вітру — 2-3 м/сек.

На вихідних, 20 та 21 квітня, вдень очікується мінлива хмарність, можливий дрібний дощ. Температура повітря коливатиметься від +10°С до +18°С.

Детальний прогноз погоди на кожен день читайте на «Першому Криворізькому» ввечері.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну