Екшн, драма, комедія та пригоди: що криворіжцям подивитися у кіно

Екшн, драма, комедія та пригоди: що криворіжцям подивитися у кіно

Фото: Перший Криворізький

Екшн, драма, комедія та пригоди. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно.

Редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах Кривого Рогу.

Мисливці за привидами: Крижана імперія. Пригоди, Екшн, Комедія, Фантастика, 12+

Продовження фантастичних пригод з оригінального всесвіту Мисливців за привидами! Нове та старе покоління «Мисливців» має об'єднати зусилля, щоб протистояти загрозі небачених масштабів та врятувати світ від другого Льодовикового періоду!

У прокаті до 17 квітня.

Квитки коштують від 120 гривень.

Я та Фелікс. Драма, 16+

"Я та Фелікс" розповідає історію про дорослішання хлопця Тимофія у 90-х. У центрі сюжету – його стосунки з сім'єю, друзями, першим коханням та з колишнім контррозвідником Феліксом, який служив під час війни в Афганістані. Стрічку знято за мотивами книги "Хто ти такий?" українського письменника та військовослужбовця Артема Чеха. Одну з головних ролей виконав Юрій Іздрик, український письменник та співак.

У прокаті до 17 квітня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Повстання штатів. Екшн, 18+

Довгоочікувана нова п'ята режисерська робота Алекса Гарленда від американської культової студії А24. Епічний фільм із бюджетом понад $70 мільйонів запрошує глядачів у захоплюючу, повну адреналіну подорож недалеко з групою журналістів Сполученими Штатами під час ескалації громадянської війни, що охопила всю країну.

У прокаті до 24 квітня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Приборкувач драконів. Пригоди, Анімація, Сімейний, 0+

У стародавньому Китаї дракони колись були друзями людей, але жадібність занапастила їхній союз, і на цих чарівних істотах почалося полювання. Через роки у віддаленій фортеці молода дівчина-рабиня Пін заводить малоймовірну дружбу зі справжнім драконом.

У прокаті до 17 квітня.

Квитки коштують від 110 гривень.

Почерк кілера. Кримінал, Тріллер, Бойовик, 18+

Історія розповідає про Дена Лоусона, детектива з Чикаго, який їде до Шотландії, щоб зв'язатися з шотландським детективом. Глен Бойд розповідає про відродження серійного вбивці, чиї злочини збігаються з нерозкритою справою, яку він розслідував п'ять років тому в Чикаго.

У прокаті до 24 квітня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну