Жахи, фентезі, пригоди: що криворіжцям подивитися у кіно

Жахи, фентезі, пригоди: що криворіжцям подивитися у кіно

Фото: Перший Криворізький

Жахи, драма, пригоди, фентезі та анімація. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно. Редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах Кривого Рогу.

Материнський інстинкт. Драма, Трилер. 16+

Еліс (Джессіка Честейн) та Селін (Енн Гетевей) здається, що мають все: у кожної вдома повна чаша — люблячі чоловіки, діти, комфортне життя в заможному пригороді. А також їх сусідська та міцна дружба. Трагічний випадок знищує ідеальну гармонію. Почуття провини, підозрілість та параноя поєднуються, щоб знищити дружбу і, можливо, їхні життя.

У прокаті з 4 квітня по 10 квітня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Останній подих. Бойовик, Трилер, Екшн. 16+

Світ, що задихається від нестачі кисню. Декілька вцілілих переховуються у бункерах, забезпечених генератором повітря. Такі укриття стають мішенню для всіх. У цьому скаженому, жорстокому та проклятому світі звичайна жінка бореться за своє життя, щоб її донька могла якомога довше дихати цінним повітрям насиченого киснем.

У прокаті з 4 квітня по 17 квітня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Омен: Початок. Жахи. 18+.

Молоду американку відправляють до Риму, щоб почати життя, присвячене служінню церкві. Там вона зіштовхується з пітьмою, що випробовує її віру та приховує жахливу змову, мета якої – народження вселенського зла.

У прокаті з 4 квітня по 17 квітня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Велетні Ла-Манчі. Пригоди, Анімація. 0+

«Велетні Ла-Манчі» —сповнена пригод надзвичайна подорож для всієї родини, яка розповідає про 11-річного спадкоємця Дон Кіхота, та його трьох уявних кроликів, до яких приєднуються Панчо та Вікторія. Силою дружби вони рятують своє улюблене рідне місто десь у Ла-Манчі від сильного шторму. Вони мріють про нездійсненну мрію, долають свої страхи та використовують свою уяву, щоб знайти справжню силу за бурею.

У прокаті з 28 березня по 10 квітня.

Квитки коштують від 110 до 140 гривень.

Ґодзілла та Конг: Нова імперія. Пригоди, Екшн, Фентезі. 12+

Кінематографічний Монстерверс від Legendary Pictures розказує про події після вибухового протистояння у стрічці «Ґодзілла проти Конґа». Цього разу нова небачена сила протистоїть могутньому Конґу та безстрашному Ґодзіллі і загрожує їхньому існуванню та…існуванню світу.

«Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» заглибиться в історію походження цих Титанів, таємниці Острова Черепа, а також міфічну битву, яка допомогла створити цих неймовірних істот і пов'язала їх навіки із людством.

У прокаті з 28 березня по 24 квітня.

Квитки коштують від 110 гривень.


Посилання скопійовано в буфер обміну