Екшн, комедії та мультфільми: що подивитись в криворізьких кінотеатрах

Екшн, комедії та мультфільми: що подивитись в криворізьких кінотеатрах

Фото: Перший Криворізький

Фентезі, екшн, комедія та мультфільми. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно. Редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах Кривого Рогу.

Дюна: Частина друга Екшн, Фантастика, Пригоди, Бойовик16+

«Дюна: Частина друга» розкаже про міфічну подорож Пола Атріда та фременів на шляху помсти заколотникам, які знищили його родину. Між коханням усього свого життя та долею відомого всесвіту він обирає боротьбу проти жахливого майбутнього, яке лиш він може передбачити.

У прокаті до 3 квітня.

Квитки коштують від 130 гривень.

Проклята діва Жахи, Трилер18+

Американська монахиня Сесилія (Сідні Свіні) вирушає до віддаленого монастиря у мальовничій італійській місцині. Невдовзі теплий прийом перетворюється на кошмар. Сесилія з?ясовує, що нова домівка приховує страшну таємницю та нечувані жахіття.

У прокаті до 3 квітня.

Квитки коштують від 140 гривень.
Панда Кунг-Фу 4. Пригода, комедія, сімейний, 0+

Цієї весни зустрічайте продовження улюбленої комедійної франшизи від DreamWorks Animation «Панда Кунг-Фу 4»! Здобувши три перемоги над лиходіями світового рівня завдяки неперевершеній відвазі та шаленим навичкам бойових мистецтв, легендарному воїну По нарешті світить відпочинок… Точніше, він мусить стати Духовним лідером Долини Миру.

У прокаті до 24 квітня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Ми, наші улюбленці та війна Документальний, 0+

"Ми, наші улюбленці та війна" – документальний фільм про людей та тварин. Якщо зменшити головну думку стрічки до короткого речення, то це буде цитата засновниці Гостомельського притулку Асі Серпинської : "Рятувати тварин, щоб залишатися людиною”. Цей фільм – спроба показати події в Україні під іншим кутом, через стосунки людей та тварин, що стали як свідками, так інколи і жертвами цієї війни.

Головні герої фільму – це не тільки коти, собаки, ведмеді, леви, лемури та йеменський хамелеон на ім?я “Ігор”, але й люди, що їх рятують, ризикуючи своїм життям. У стрічці задіяно багато іноземців, для яких героїзм українців під час порятунку тварин став справжнім відкриттям.

У прокаті буде з 4 по 10 квітня.

Квитки коштують від 130 гривень.

Повстання штатів Екшн, 16+

Довгоочікувана нова п’ята режисерська робота Алекса Гарленда від культової американської студії А24. Епічний фільм з бюджетом понад $70 мільйонів запрошує глядачів у захопливу, сповнену адреналіну подорож недалеким майбутнім з групою журналістів Сполученими Штатами під час ескалації громадянської війни, що охопила всю країну.

У прокаті буде з 11 по 17 квітня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Посилання скопійовано в буфер обміну