Укрзалізниця запускає онлайн-продаж квитків для рейсів до Австрії та Угорщини

Укрзалізниця запускає онлайн-продаж квитків для рейсів до Австрії та Угорщини

Фото: Перший Криворізький

Укрзалізниця з 18 березня запускає онлайн-продаж квитків для міжнародних рейсів до Австрії та Угорщини, розпочинаючи. Ця ініціатива спростить доступ до квитків для подорожуючих маршрутом Україна — Австрія та назад, які тепер можна буде придбати через мобільний додаток Укрзалізниці.

Про це повідомляється в офіційному telegram-каналі Укрзалізниці.

Голова правління Укрзалізниці Євген Лященко зазначив:
«Крок за кроком оцифровуємо наші сервіси та робимо їх зручними для клієнтів. Після тривалої та непростої роботи нам вдалося досягти домовленостей з Угорщиною та Австрією щодо онлайн-продажу квитків на поїзди. Після реалізації цього проєкту ще більше наших міжнародних рейсів стануть доступними онлайн і пасажирам більше не доведеться їхати до кас, щоб купити квиток та спланувати свою подорож. Також, як продемонстрував досвід на маршруті Київ — Варшава, це досить потужний запобіжник від перекупів. Рухаємося далі».

На другому етапі розширення сервісу будуть доступні онлайн-квитки для маршрутів Україна — Угорщина, які транзитом пролягають через Угорщину, такі як Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень.

Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) будуть включені в додаток пізніше.

У зв'язку з підготовкою до запуску продажу квитків онлайн, Укрзалізниця тимчасово призупиняє продаж квитків через каси для прямого поїзда Київ — Відень, починаючи з 18 березня. Це тимчасове обмеження не стосується поїздів Чоп — Відень — Чоп, квитки на які залишаються доступними в онлайні на всі дати.

Раніше ми писали про те, що Укрзалізниця запустила тестування нового сервісу автовикупу квитків на поїзди внутрішнього сполучення.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну