Як змінюється ціна на контейнерні системи для сміття у Кривому Розі

Як змінюється ціна на контейнерні системи для сміття у Кривому Розі

Фото: Перший Криворізький

Департамент розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міськради оголосив тендер на придбання контейнерних систем для сміття, очікувана вартість закупівлі становить 8 мільйонів гривень.

Інформація про це розміщена на сайті держзакупівель prozorro.

Контейнерна система передбачена для розміщення 1-го контейнера об’ємом 1,1 м3 або 2-х контейнерів меншого об’єму для твердих побутових відходів.
Кількість товару – 130 одиниць.

Витрати на доставку та встановлення контейнерних систем на контейнерні майданчики Кривого Рогу входять до ціни товару.

Гарантійний строк експлуатації: 24 місяці від дати початку експлуатації.

Конструкція складається з монолітного залізобетонного п-подібного каркасу, металевої кришки з завантажувальними вікнами та технологічних дверей для вилучення контейнера з відходами.
Контейнерна система має бути обладнана системою для фіксації верхньої кришки при її відкриванні, технологічні двері для вилучення контейнера мають бути розташовані на лицьовій стороні контейнерної системи.
Контейнерна система має бути обладнана замком. Замок має бути антивандальним, вбудований в конструкцію дверей. Замок має відмикатись універсальним ключем, який буде підходити до усіх контейнерних систем.
Контейнерна система має бути обладнана рим-болтами для здійснення підіймання та опускання системи під час завантаження та розвантаження. Рим-болти мають бути вбудовані у верхню частину контейнерної системи.

Розрахункова очікувана вартість однієї системи становить 61 538 гривень.

ДРІМ у липні 2022 року придбав 85 одиниці систем з такими ж характеристиками. Тоді виконавцем став ФОП Маслов Іван Віталійович з пропозицією у 2 985 000 гривень. Розрахункова вартість одиниці контейнера тоді склала 35 117 гривень.

У червні 2023 року ДРІМ у того ж ФОП Маслов придбав 165 одиниць товару з аналогічними характеристиками. Розрахункова вартість — 56 400 гривень за одиницю.

Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, ФОП Маслов зареєстрований у 2015 році у Кривому Розі.

Редакція «Першого Криворізького» висвітлює, на що йдуть податки містян у спецпроєкті «Бюджет Кривого Рогу»

Посилання скопійовано в буфер обміну