Криворізькі волонтери відкрили збір на реабілітацію дикого лебедя

Криворізькі волонтери відкрили збір на реабілітацію дикого лебедя

Фото: Ілюстрація Перший Криворізький

Волонтери криворізької благодійної організації «Рукавичка-КР» забрали лебедя, якого підібрали містяни у Центрально-Міському районі. Під час огляду птаха волонтери помітили, що у нього понівечене крило і стирчить кістка.

Зараз волонтери збирають кошти реабілітацію та встановлення декоративного ставка для дикого лебедя.

«Ми вже знайшли дівчину, яка взяла на перетримку лебедя, закупили на тиждень вперед для нього їжу. Але реабілітація птаха буде тривати довше, ніж тиждень, тому нам потрібно ще сіно та їжа. Також для повної реабілітації лебедя необхідний декоративний ставок, ми шукаємо навіть такий, що вже був у вжитку. Тому будемо вдячні, якщо зможуть нам допомогти знайти або купити», — розповідає Олена Павлова, власниця притулку «Рукавичка-КР».


Нагадаємо, що волонтери притулку «Рукавичка-КР» вже понад два роки займаються порятунком, лікуванням та прилаштуванням тварин. У їх притулку сьогодні утримують понад 100 собак та котів, є тварини, яких евакуювали з Херсонщини та інших прифронтових областей. Але і на цьому волонтери не зупиняються та намагаються допомогти більшій кількості тварин, тому їм потрібна допомога містян.

Зазначимо, що БО «БФ «Рукавичка-КР» можна допомогти не лише грошима, ви можете закупити корм, сіно, взяти тварину на перетримку або в родину, або ж просто приїхати в притулок, щоб допомогти волонтерам у догляді за тваринами.

Допомогти коштами на лікування можна за реквізитами:

PayPal

[email protected]

Карта ПриватБанку:

5168745605653507
Олена Павлова

Карта Монобанку:

4441114424878807
Денис Павлов

4246001004604249
БФ «Рукавичка-КР»

А слідкувати за лікуванням, реабілітацією лебедя та інших врятованих тварин можна на сторінці в інстаграмі.

Посилання скопійовано в буфер обміну