У Саксаганському районі Кривого Рогу місяць тече вода з опалювальних труб

У Саксаганському районі Кривого Рогу місяць тече вода з опалювальних труб

Фото: Перший Криворізький

У Саксаганському районі Кривого Рогу, по вулиці Генерала Радієвського місяць якісно не ремонтують опалювальні труби.

Про це повідомляє журналістка «Першого Криворізького».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 27 січня, стався порив опалювальної труби біля будинку 14 на вулиці Генерала Радієвського. 31 січня працівники служби Теплоцентралі почали ремонтні роботи з заміни частини опалювальних труб.

Але згодом, вранці 11 лютого, опалювальну трубу знов прорвало в іншому місці.

За словами мешканця будинку 14 для того, щоб перекрити витік води, працівники підклали під труби дві палки. Також на фото видно, що місце пориву закрили неправильно встановленим хомутом звідки продовжує витікати вода.



Мешканець зазначає, що зазвичай служба приїжджала вночі та працювала декілька годин. Окрім того, неправильно встановлені труби знаходяться під тиском, що призвело до пориву труб у підвалі будинку 14 та біля будинку 28, що теж спричинило підтоплення підвалу. І у разі ремонту, може статися ще один порив поруч від поточного.

Сьогодні, 24 лютого, близько 9:30 аварійні труби біля будинку 28 розрили.



Також житель повідомляє, що він особисто та більша частина мешканців будинку 14 неодноразово дзвонили до служби, яка записує їхні скарги та не вживає відповідних заходів. А коли Теплоцентраль повідомляє про відключення опалення, то не згадує, що на Генерала Радієвського 14 відсутнє опалення тривалий час.

До того ж, в одній з давно виритих ям збирається сміття.


Над даною системою опалення знаходиться стара виведена з ладу лінія опалювальних труб. Вона вся в дірках, в яких також збирається сміття, і її ніхто не прибирає.



Дана ситуація спостерігається не тільки в даному дворі, але й по всьому місту.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну