Що можна подивитись у кінотеатрах Кривого Рогу

Що можна подивитись у кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Романтична комедія, детектив та бойовик, редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах міста.

Моє прекрасне весілля. Романтика. 16+

Ділан Спроус та Вірджинія Гарднер повертаються до ролей Тревіса та Еббі, які прокинулись після божевільної ночі в Лас-Вегасі виявляють, що одружені. Вони вирушають до Мексики на "медовий місяць" із друзями та родиною. Але звісно, все піде зовсім не за планом неочікуваних "молодят". На пару чекають нові сюрпризи, смішні історії та можливий хепі-енд…

Аргайл. Детектив, екшн, пригоди. 16+

Популярна авторка шпигунських бестселерів Еллі Конвей обожнює проводити час вдома за комп’ютером і в компанії улюбленого кота Алфі. Проте коли сюжети вигаданих книг Еллі, в центрі яких — секретний агент Арґайл та його місія з розкриття глобального шпигунського синдикату, починають відображати таємні дії реальної шпигунської організації, тихі домашні вечори залишаються в минулому.


Бджоляр. Бойовик. 16+

«Бджоляр» – це екшн, який розповідає про Адама Клея (Джейсон Стейтем), колишнього оперативника суперсекретної організації. Його тихе та спокійне життя припиняється після смерті давньої знайомої. Адам вирішує знову застосувати свої «унікальні навички» і взяти правосуддя у свої руки.




Посилання скопійовано в буфер обміну