Актуальне

Що можна подивитись у кінотеатрах Кривого Рогу

Що можна подивитись у кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах міста.

Догмен. Екшн, трилер, 18+

Новий безкомпромісний екшн із зірковим Калебом Лендрі Джонсом. Критики назвали його новим Джокером.
В цьому світі він любить і розуміє тільки собак, а вони безвідмовно виконують усі його накази. В дитинстві жорстокий батько знущався з хлопця.

Зрештою, щоб позбутись, кинув до зграї бродячих псів, сподіваючись, що дикі собаки розірвуть хлопця. Зараз Догмен має власну моральну шкалу, і тому, коли місто захоплює нарокобарон, він вирішує позбавити світ від "бруду" своїми методами. Ця зграя готова прийняти бій, щоб знищити злочинну імперію та відновити мир на вулицях міста.

Історія Тіто та Вінні. Пригоди, анімація. 0+

Пара мишей намагається сісти на Ноїв ковчег. Вінні, харизматичний поет, який страшенно боїться сцени, і Тіто, талановитий чарівний гітарист. На Ноїв ковчег допускаються лише один самець і одна самка кожного виду.

Завдяки щасливій долі та допомозі геніального таргана, Вінні і Тіто пробираються на ковчег, де мають запобігти протистоянню між хижаками та травоїдними. Чи зможуть ці талановиті безбілетні мандрівники використати музику, щоб зняти напругу та допомогти всім створінням пережити 40 днів і 40 ночей разом?


Голда. Історичний фільм. 16+

1973 рік. "Війна судного дня" в самому розпалі. Єгипет, Сирія і Йорданія атакують Ізраїль у надії повернути собі втрачені території. Вирішити цей конфлікт належить Голді Меїр - першій жінці-прем'єр-міністру Ізраїлю. Тягар відповідальності за долю країни ще важчий тому, що за фасадом "залізної леді" Голда ховає один похмурий секрет.

Супералібі 2. Комедія. 16+

Після закриття агентства життя Грега було досить спокійним, поки він не вирішив зробити пропозицію Фло і познайомити її зі своїм нечесним батьком і колишньою матір'ю-актрисою. Він не має іншого вибору, окрім як знову відкрити агенцію і знайти фальшивих батьків.

Посилання скопійовано в буфер обміну