Що можна подивитись у кінотеатрах Кривого Рогу

Що можна подивитись у кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах міста.

Люблю тебе ненавидіти. Романтична комедія, 16+
Сідні Свіні та Ґлен Павелл у яскравій романтичній комедії! На ранок після ідеального першого побачення фатальна пристрасть закоханих перетворюється на холодну ненависть, доки доля не зводить їх разом на весіллі друзів в Австралії. Тож їм не залишається нічого іншого, окрім як вчинити по-дорослому і знову прикинутися парою.

Залізний кіготь. Трилер, спорт, 16+
Неймовірна історія, заснована на реальних подіях, про сімеи?не прокляття, яке переслідувало родину найвидатніших реслерів на шляху від стрімкого злету до повного краху.


Рольові ігри. Комедія, екшн, трилер, 16+

Емма (Кейлі Куоко) та Дейв (Девід Оєлово) готуються відзначити чергову річницю весілля. Раптом розмірене та неквапливе життя йде шкереберть. Для Дейва лишалося загадкою куди періодично зникає його дружина, допоки йому не відкривають цю таємницю. Виявляється, що впродовж довгих років вона є вбиває людей на замовлення. Як це зазвичай буває, тільки но вона захотіла полишити цей небезпечний бізнес, на неї оголошують полювання.

Емма надто сильно дорожить сімєю щоб вплутувати у ці справи Дейва і ризикувати його життям. Однак зараз іншого вибору не лишається. Пара мусить заново вибудувати стосунки, щоб захистити Емму і родину від її колишніх роботодавців.


Феррарі. Біографічний трилер, 16+
Літо 1957 року. Колишній автогонщик Енцо Феррарі переживає кризу. Банкрутство переслідує компанію, яку вони з дружиною Лаурою започаткували десять років тому. Їхній шлюб отримує одне випробування за іншим: спочатку – втрату єдиного сина і законного спадкоємця, після – визнання та прийняття сина, народженого Енцо поза шлюбом.

Щоб врятувати сімейний бізнес, Феррарі вирішує ризикнути та поставити усе на Мілле Мілья – культову гонку довжиною 1000 миль Італією.

Аквамен і загублене королівство. Пригоди, фантастика, екшн, 12+
Чорна Манта не зміг перемогти Аквамена з першого разу, але не полишив бажання помститися за смерть батька. Проте цього разу він ще небезпечніший і прагне знищити свого ворога раз і назавжди. Чорна Манта використовує міць міфічного Чорного Тризуба, який пробуджує давню зловісну силу.

Щоб зупинити його, Аквамен звернеться до свого ув'язненого брата Орма, колишнього короля Атлантиди, щоб укласти неочікуваний союз. Вони повинні відкинути розбіжності, щоб захистити королівство і врятувати сім'ю Аквамена та світ від знищення.


Посилання скопійовано в буфер обміну